ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2017 | 00:16

Η αδυναμία μου στα θετικά μαθήματα..!

Γεια σας...ειμαι μια μαθήτρια της Ά λυκείου και ένιωσα την ανάγκη να απευθυνθώ κάπου,εκτός απο τα δικά μου άτομα,για να πάρω κι αλλες γνώμες,οι οποίες,ίσως με καθησυχάσουν και με κάνουν να νιώσω κάπως καλύτερα.Αυτο που με απασχολεί αρκετά,όπως καταλαβαίνετε και απο τον τίτλο,ειναι τα θετικά μαθήματα... ιδιαίτερα τα μαθηματικά.Βρίσκομαι σε μια ταξή που όλοι θέλουν να ακολουθήσουν τη θετική κατεύθυνση,ειμαι η μόνη που θελει να πάει θεωρητική.Ειμαι άψογη στα θεωρητικά μαθήματα,λατρεύω τα αρχαία.Δυστυχως όμως,ο φιλόλογος μας,δεν κανει και τόσο καλο μάθημα και δεν κάνουμε σχεδόν τιποτα!(και Οταν κάνουμε κατι,θα ειναι πολυ απλό,με αποτέλεσμα να μπορούν να συμμετέχουν όλοι).Εχω πάρει πολυ καλές βάσεις απο το φροντιστήριο,η κυρία μου εχει να λεει τα καλύτερα...κατι το οποίο με χαροποιεί και με ανακουφίζει λιγο απο την καθημερινότητα του σχολείου!Για να μην τα πολυλογώ,το πρόβλημα μου ειναι το οτι στο σχολείο,όλοι μου οι συμμαθητές ξέρουν,καταλαβαίνουν,και τους αρέσουν τα μαθηματικά,ενώ εγω δεν ανήκω σε αυτη την κατηγορία.Ειμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνει τιποτα!!!Ξερω οτι μπορούσα να παω σε κάποιο φροντιστήριο,Αλλα δεν ηθελα.Δε θα ακολουθήσω τα μαθηματικά,κι ετσι δεν ηθελα να ασχοληθώ με αυτά,αφού δε μου αρέσουν και ημουν σίγουρη οτι και παλι,δε θα τα καταλάβαινα!Νιωθω αρκετά άσχημα Οταν με ρωτάνε κατι οι καθηγητές των θετικών μαθημάτων και δεν ξέρω να απαντήσω,ή απαντάω λάθος,ή σωστά,Αλλα με χίλια ζόρια.Και να ξέρω κατι,δεν το λεω μονο και μονο επειδή φοβάμαι πως θα το πω λάθος.Κατι τέτοιο φυσικά,με κανει να νιωθω χαζή και με παίρνει απο κάτω πολλες φορες..θα με ενδιέφερε πολυ η άποψη σας σχετικά με αυτο...περιμενω πως και πως να τελειώσει αυτη η χρόνια,να παω Β λυκείου και να επιλέξω την κατεύθυνση που θελω,ώστε να νιωθω πιο άνετα..
1
 
 
 
 
σχόλια
12 χρόνια πριν θα την είχα γράψει εγώ αυτή την εξομολόγηση!!! Λοιπόν δεν είμαστε όλοι για όλα. Εγώ είχα επικεντρωθεί στα αρχαία, οι μαθηματικοί μου ήξεραν ότι δε μπορώ να κάνω σωστά ούτε μια διαίρεση και με άφηναν στην ησυχία μου. Η χρονιά τελειώνει άλλωστε σε 2 μήνες και από του χρόνου θα μπορέσεις να ασχοληθείς με τα της θεωρητικής. Πρόσεξε όμως... άλλο δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά κι άλλο είμαι τουρίστας στο μάθημα. Προσπάθησε να κρατάς σημειώσεις κ να κάνεις τις ασκήσεις έστω και μηχανικά, πάρε κι ένα καλό βοήθημα, μίλα και με τον/την μαθηματικό στο σχολείο ώστε να σε βοηθήσει και φρόντισε να είσαι επιμελής ακόμα και αν δεν σου αρέσουν. Σου το λέω ως καθηγήτρια, εκτιμούμε πολύ την προσπάθεια ακόμα κι αν ξέρουμε ότι ο μαθητής δεν καταλαβαίνει καθόλου το μάθημά μας.
Scroll to top icon