ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2017 | 15:25

Λίγες μέρες για τα 18 : η δίκη μου εξομολόγηση!

.είχα καιρό να διαβάσω τα κείμενα σας καθώς ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος λόγω πανελληνίων.ασπαστηκα τις ανησυχίες σας και θέλω να ακούσετε και τις δικές μου .εχοντας σε λιγότερο από 20 μέρες γενέθλια (18!) οι προβληματισμοί όλο και πληθαίνουν ...φυσικά πρωτεύων ανησυχία είναι οι πανελλήνιες ...σκέφτομαι αν οι κόποι της τελευταίας χρονιάς θα πιάσουν τόπο ...θέλω να περάσω χημικός μηχανικός Αθήνα κατά προτίμηση και να κάνω περήφανους τους γονείς μου ...θα είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσα μου έχουν προσφέρει και για όλο το καιρό που είναι δίπλα μου (τους πεδευω αρκετά η αλήθεια είναι !) το δεύτερο που θα ήθελα να σας εξομολογηθώ δεν αποτελεί τόσο προβληματισμό όσο συμπέρασμα από τη 18η χρόνια της ζωή μου ...κάθε χρόνο όταν πλησιάζουν τα γενέθλια μου κάνω απολογισμό προς βελτίωση μου φυσικά και κατέληξα στο εξής : ότι η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες ...έχει ευχάριστες στιγμές ..δυσάρεστες στιγμές ...ανθρώπους που έρχονται ...που φεύγουν .. που μας προδωςαν ...ανθρώπους που μένουν δίπλα μας βράχοι ... μακάρι να ξέραμε τι θα γινόταν από πριν ..ο χρόνος είναι αυτός που δείχνει ...θέλω να σας πω με μια λέξη ...να αγαπάτε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Στα 18 σου βγήκες να κάνεις μάθημα για το τι είναι και τι χρειαζόμαστε στη ζωή; Θα αστειεύεσαι βέβαια. Άσε τους εξυπνακισμούς και να είσαι πιο ταπεινή. Και μην πετάς κοτσάνες. "Πρωτεύων ανησυχία";! Την έξυπνη θέλεις να κάνεις; Πώς έχεις λεξιλόγιο σπουδαίο... Πρωτεύουσα ανησυχία, παιδεύω κ.ο.κ. Σύνελθε.
Scroll to top icon