ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 19:58

Κατάθλιψη;

Καλησπέρα! Είμαι 23 χρόνων. Δε μένω πια με τους γονείς μου καθώς μετακόμισα 2 χρόνια πριν με το αγόρι μου. Ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά μεταξύ μας και ο ίδιος ήταν τρελός και παλαβος μετά από 3 χρόνια σχέσης βλέπω μια αλλαγή στη συμπεριφορά του. Λογικό μεν να μου πεις .λόγω δουλειάς δεν τον βλέπω πολύ και συνήθως είναι αγχωμενος. Ως εκ τούτου ποτέ δεν έχει χρόνο για μένα. Όταν γυρίζω στην πόλη μου προσπαθώ να μη βγαίνω έξω συχνά γιατί στο παρελθόν μου το έβγαζε από τη μύτη με τη ζήλια του. Και έχω χαθεί από τις παρέες μου. Εδώ που μένουμε δεν έχω κανένα φίλο πάρα μόνο εκείνον. Και σας είχα ξαναγράψει για τη φίλη του την κολλητη που την έχει σαν αδερφή και μας έχει γίνει βδελλα. Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω χάσει το χαμόγελό μου. Δεν έχω όρεξη ούτε να ντυθώ να βγω από το σπίτι. Παθαίνω κρισεις πανικού και 23 χρόνων που θα έπρεπε να είμαι ζωντανή εχω γίνει σαν πενηνταρα που βλέπει τηλεόραση και χτυπάει κονιακακια. Δεν αντέχω άλλο. Και φοβάμαι να του μιλήσω γιατί πάντα τα παίρνει στραβά. Πολύ φοβάμαι ή ότι είμαι καταθλιπτικη και αδύναμη ή ότι έχω τοξικο σύντροφο και όλα μας τα όνειρα θα πάνε στραφι.Σας τα γράφω και πάλι κλαίω. Δεν τα λέω σε δικούς μου αλλά σε εσάς τους άγνωστους ελπίζοντας σε μια αντικειμενικη άποψη Καλό Πάσχα σε όλους!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο κύριος σε έχει αναγκάσει να ξεκόψεις από τους πάντες και ο ίδιος έχει την κολλητή του μπάστακα στη ζωή σας επειδή τάχα είναι σαν αδελφάκια.Μάλιστα.Αν δεν φύγεις όσο είναι καιρός μετά θα κλαίγεσαι ότι σου έφαγε τα καλύτερά σου χρόνια τα οποία δε γυρνάνε πίσω.
Κοπέλα μου κάθεσαι με έναν άνθρωπο τοξικό. Κατ'αρχάς αν δεν σηκώνει κουβέντα και παίρνει στραβά τα πάντα, σκέψου τι θα γίνει αύριο που θα είστε παντρεμένοι. Αυτή η στάση δείχνει ανωριμότητα/εγωισμό. Δεν θέλω να είμαι υπαίτιος χωρισμού σου, ούτε οι υπόλοιποι εδώ μέσα που σου λένε να φύγεις. Απλά δεν μου φαίνεται νορμάλ αυτή η κατάσταση, είτε είσαι 23 είτε ήσουν 33.
Κοριτσι μου εισαι 23 χρονων πολυ κριμα να χανεις ετσι τη ζωη σου. Φυγε τωρα γιατι επρεπε να ειχες φυγει απο χθες. Σε εχει ξεκοψει απο παντου. Χωρις παρεες χωρις επαφη με ανθρωπους, ειναι ζωη αυτη? Μην ρωτας αν ειναι τοξικος, η απαντηση ειναι. Δεν ξερω αν εισαι καταθλιπτικη αλλα μπορει να σε εχει κανει. Ζητα βοηθεια απο την οικογενεια σου και ξεκοψε. Τα ονειρα σου πλεον δεν μπορουν να μετρουν και αυτον αν σου τα κοβει μαχαιρι.
Scroll to top icon