ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2017 | 01:52

Δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα!!

Γνωρισα ενα παιδι μεσω φβ(ηταν γνωστος ενος φιλου μου)...μιλαγαμε για ωρες,παιρναγαμε ωραια,με το που βλεπαμε μεσα ο ενας τον αλλον στελναμε και γενικα ολα ηταν οκευ...ξαφνικα μια μερα ενω μιλαγαμε στο τηλ του ειπα πως πρεπει να το.κλεισω γτ ειμαι με τον κοινο μας φιλο τοτε αυτος φανερα ενοχλημενος μου απαντησε "Με αυτον?Και τι κανετε?" του απαντησα πως βγηκαμε για εναν καφε, μου ειπε "οκευ" και το κλεισε!Του ξανα εστειλα εκεινη την μερα και δεν απαντησε. Εγω μετα απο ολο αυτο σπαστικα και δεν του ξανα εστειλα...ολο αυτο εγινε πριν απο 2 εβδομαδες περιπου και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε.Σκεφτηκα να ρωτησω τον φιλο μου μηπως τσακωθηκαν η κατι τετοιο αλλα δεν ειμαι σιγουρη πως θελω να ασχοληθω!Η αληθεια ωστοσο πως θελω να του στειλω παρα πολυ καθε φορα που βλεπω πως ειναι μεσα!!Δεν καταλαβαινω τι τον πριραξε και γτ αλλαξε αλλα θα ηθελα να ξερω τον λογο.τουλαχιστον!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το που θεώρησε ότι με τις συνομιλίες στο fb και τα μηνύματα έχετε δημιουργήσει τέτοιο βαθμό αποκλειστικότητας που και ο καφές με κοινό γνωστό είναι αντικείμενο ελέγχου και πρότερης έγκρισης είναι ακριβώς ο λόγος που πρέπει να σου χτυπάει καμπάνες σε μέγεθος ίσαμε της Μεγαλόχαρης στην Τήνο.
Scroll to top icon