ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2017 | 22:41

Γλυκιά κοπέλα της Vodafone

Ερωτεύτηκα τα πανέμορφα μπλε μάτια σου.Ήσουν τόσο όμορφη όταν με εξυπηρέτησες. Και αυτό το χαμογελό σου......κοπέλα μου !!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αμάν ρε φίλε. Με τόσες γλυκιές κοπέλες θα πάθεις ζάχαρο να πούμε. Άραξε λίγο. Κάθε μήνα βλέπεις μια κοπελίτσα έρχεσαι γράφεις εδώ μέχρι να δεις την επόμενη. Η κοπέλα της τράπεζας πειραιώς δεν έκατσε; Εγώ στα είπα δεν με άκουσες. Να δεις που και στην βονταφον δεν θα γίνει τίποτα. Πάνε στην κοσμοτέ. Έχει κάτι κοπέλες μπουκιά και συχώριο. Αυτές που είναι έξω και κάνουν promoting τις κάρτες από αυτές πάρε και συ μπάρμπα που λένε. Αλλά ρε φίλε βλέπεις δεν σου βγαίνει με τις γλυκόφατσες. Μήπως να πήγαινες σε κάτι πιο extreme; Σε μια κοπέλα του στυλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου ας πούμε. Δεν μπορείς να πεις αφέντρα και κυρά η Ζωή. Εν πάση περιπτώσει χρυσέ μου άνθρωπε όταν την βρεις την κοπέλα γράψε μας δυο κουβέντες. Μην μείνουμε με την απορία. ;)
Scroll to top icon