ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2017 | 16:37

Εμποδια

Δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλετε νοημα με οσα γραψω αλλα ας κανουμε μια προσπαθειαΕιμαι με το αγορι μου 9 μηνες. Γενικα δεν εχω παραπονο απο εκεινον ουτε αυτος απο μενα.Ειμαστε σε ολα ενταξει. Το θεμα ειναι οτι απο την αρχη της σχεσης μας μου εστελναν διαφορες κοπελες στο φβ (ψευτικα προφιλ) και μου ελεγαν οτι παιζει με αλλες, οτι εχει σχεση με αλλη κοπελα και μενα με δουλευει, μου εστελναν ψευτικες συνομιλιες που γκομενιζε δηθεν με αλλες κτλ (οχι σκρινσοτ, εκαναν και καλα copy-paste μια συνομιλια, εβαζαν το ονομα του κι εγραφαν απο κατω οτι να ναι)Εγω να τρωω φρικες, να ουρλιαζω, να τον χωρισω, να, να, να...Αυτος να ορκιζεται και να προσπαθει να μου αποδειξει οτι δεν ισχυουν αυτα.Μετα να στελνουν διαφορες συνομιλιες σε αυτον με το δικο μου ονομα. Οτι εγω γκομενιζα με αλλους. Πολυ λασπηΤελοσπαντων το τελευταιο διαστημα δε μας ενοχλουσαν μεχρι που ξαναρχισαν να μου στελνουν διαφορα...ε να μη τα πολυλογω του στειλα εκει περα ενα κατεβατο που δεν τον εβριζα αλλα τον μειωνα και του λεγα να χωρισουμε. Αυτος με πηρε κλαιγοντας και μου έγε να μη τους πιστευω, οτι μονο εμενα θελει, οτι κανει σχεδια για κοινο μελλον, οτι θελει να μαζεψει λεφτα να μεινουμε μαζι κι οτι τον παραταω, οτι τον βαρεθηκα κ ψαχνω δικαιολογιες και τετοιαΡε παιδια ειλικρινα τον θελω οπως θελησει ποτε κανεναν στη ζωη μου. Τον ερωτευτηκα, τον εχω αγαπησει! Θελω κι εγω να εχουμε κοινο μελλον. Θελω να ειμαι μαζι του συνεχεια! Δεν τον εχω βαρεθει ουτε στο ελαχιστο.Με κουραζει ομως αυτο το πραγμα καθε τοσο. Φοβαμαι να ανοιξω τα μηνυματα μην ειναι καποιος απο αυτους. Μου μπαινουν δευτερες σκεψεις μηπως εστω και κατι μικρο απο οσα λενε ισχυει. Ειμαι γενικα απο μονη μου ανασφαλης αλλα εκεινος δε μου εχει δωσει δικαιωματα. ΔΕν θελω να τον στεναχωρω και να τον βλεπω να κλαιει. Δεν θελω να χαλιομαστε για μαλακιες αλλα δε μπορω να το ελεγχω παντα...οταν διαβαζω αυτα που λενε μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλιΚαι ρωταω...υπαρχει καποια σχεση χωρις εμποδια? που να μη χρειαζεται να παλεψεις για να αποδειξεις κατι? που να μη σε ενοχλει κανεις?Γιατι δηλαδη να ζω με την αμφιβολια? Γιατι να χρειαζεται να παλεψουμε για να μη μας χωρισουν? Θελω μια σχεση που να κυλανε ολα αβιαστα, απο μονα τουςΧωρις να προσπαθουμε συνεχεια να την κρατησουμε
10
 
 
 
 
σχόλια
Αχ εγω δεν ειχα τετοια θεματα αλλα ετρωγα φρικες και μετεουσα τα θηλυκα likes στο προφιλ του. Λυσεις:1. Σβηνεις φβ 2. Αν δεν το σβησεις,σκεφτεσαι αν εχει δωσει αλλα δικαιωματα. 9 μηνες δεν ειναι λιγοι,θα ξερεις3. Δε δεχεσαι αιτηματα και μνμ απο αλλα προφιλ,δε δινεις σημασια. Για τα μνμ που εστελναν σε αυτον για σενα τι εχεις να πεις;γκομενιζες οντως; οχι. Τα θεωρεις βλακειες. Γιατι να μην ειναι και τα δικα του βλακειες; κανενα κοριτσουδι που ειναι κολλημενο μαζι του και κανει χαζα. Μου φαινεσαι μικρη στην ηλικια οποτε αου λεω αφηστε τα χαζα. Ολα κρινονται στην εμπιστοσυνη. Φυσικα σου κλονιζεται και αου μπαινουν ψυλλοι στ'αφτια αλλα εκει ειναι ο ανθρωπος σου, να τον κρινεις απο τις πραξεις του,οχι απο τα λεγομενα αλλων.
Αχ δεν είναι αυτά προβλήματα. Ζήστε μωρέ τη ζωή σας χωρίς να αφήνετε τέτοιες βλακείες να σας απασχολούν και να σας χαλάνε.Έχει ξανασμβεί τέτοιο σκηνικό σε φιλικό μου ζευγάρι 15 χρόνια πριν όταν ήμασταν 20 (τότε η ανώνυμη "αλληλογραφία" γινόταν ταχυδρομικώς). Και οι δύο είχαν την ωριμότητα να το πάρουν στην πλάκα, διαβάζαν ο ένας στον άλλον τα γράμματα και γελάγαν. Τώρα είναι δύο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους γονείς.
Καταρχήν εφόσον τα προφιλ είναι ψεύτικα:1)για ποιο λόγο αποδέχεσαι άτομα που δεν ξέρεις και 2)πάτα απλά μπλοκ στα προφιλ αυτά και μην ξαναδεχτείς αίτημα από άτομο που δε γνωρίζεις.Αυτό που θέλουν όλοι/ες αυτοί/ες είναι να σας δημιουργήσουν προβλήματα.Και εσύ τσιμπάς.Σκέψου:Σου έχει δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα;Δεν του έχεις εμπιστοσύνη;Από αυτά που έστελναν σε αυτόν για εσένα ισχύει κάτι;Αν όχι γιατί να ισχύει γι'αυτόν;Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αγνοήσεις αυτές τις βλακίες που σου στέλνουν.Δε στέλνουν καν σκρινσοτ,για να αποδείξουν ότι όντως κάτι δεν πάει καλά με το αγόρι σου.Όχι ότι θα ήταν ακλόνητη απόδειξη αυτό αλλά τουλάχιστον πιο πειστική.Νομίζω ότι το "πρόβλημα" το έχεις με τον εαυτό σου.Νιώθεις ανασφάλεια χωρίς να υπάρχει λόγος.Το βρίσκω λογικό αλλά εφόσον υπάρχει κατανόηση στη σχέση σου μπορείτε να το αντιμετωπίσετε :)
Εχε στο νου σου τα εκατοντάδες troll προφιλ που κυκλοφορούν στο Facebook... Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω....Αν κάποια πρώην του ζηλεύει αυτό που έχετε τώρα, είναι πανεύκολο (και πλέον οτι πιο πολυφορεμένο και προβλέψιμο μετά από τόσα χρόνια που υπάρχει το Facebook) να φτιάξει ένα προφίλ και να του χαλάσει την σχέση σας...Έχε του όση εμπιστοσύνη μπορείς και βρες άλλον τρόπο να τον τσεκάρεις, αν παρολ'αυτά συνεχιστούν αυτά τα γεγονότα...
Τον έχεις ρωτήσει ποιες είναι αυτές οι κοπέλες και γιατί σου στέλνουν? Αυτός τις γνωρίζει και τον έχεις ρωτήσεις γιατί σου στέλνουν? Εσύ τον εμπιστεύεσαι? Εχεις άλλες ενδείξεις? Το να σου στέλνουν άσχετες κοπέλες οτι ο φίλος σου σε απατά δεν είναι φυσιολογικό αν αυτός δεν έχει κάνει κάτι (και με το κάτι δεν εννοώ να σε απατήσει, ίσως να έχει δυσαρεστήσει κάποιες, ίσως να είναι πρώην που τους φέρθηκε άσχημα κλπ). Αν απλά σου λέει δεν τις ξέρω και δεν ξέρω γιατί το κανουν κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Αν το μόνο σας πρόβλημα είναι αυτά τα μηνύματα και τον εμπιστεύεσαι απλά μην τα διαβάζεις, μπλόκαρε αυτές τις κοπέλες και το θέμα λύθηκε.
Το έχω γράψει πολλές φορές αλλά θα το ξαναπώ. Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μη πετάγεσαι στα ξαφνικά από το άγχος που σε διακατέχει; Η λύση είναι απλή. Σβήστε το facebook και μη ξανασχοληθείτε με αυτή τη σαπίλα που χαλάει τη σχέση σας!
Scroll to top icon