ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2017 | 02:08

Με απέρριψε λόγο youtube

Εδώ και μερικά χρόνια ασχολούμαι με το youtube όπου κάνω βίντεο μακιγιάζ και storytimes. Πριν απο 2 μήνες περίπου γνώρισα ένα αγόρι μέσω της παρέας της αδερφής μου μεγαλύτερο μου. Αυτός έδειξε ενδιαφέρων εξ αρχής και μου ζήτησε το τηλ μου και κανονίσαμε να βγούμε για καφε δυο εβδομάδες αργότερα επειδή είχε δουλειές. Εγώ δεν του είπα ότι κάνω βίντεο και έτσι εναμισο μήνα μετά τη γνωριμία μας ήρθαμε πιο κοντά. Όλα πήγαιναν οκ μέχρι πριν από λίγο όταν με πήρε κατά τις 12 τηλέφωνο και μου είπε ότι χάζευε στο youtube και ξαφνικά είδε τη φάτσα μου, με είπε ψωνιο και ότι δεν θέλει η κοπέλα του να εκτίθετε. Προσπαθούσα μια ώρα στο τηλ να του εξηγήσω αλλά είναι ανέδοτος και με θεωρεί ψωνάρα. Φυσικά δεν πρόκειται να παρατήσω τα βιντεο μου και τους συνδρομητές μου αλλά δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος να με χωρίσει. Ελεος.
17
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει βιντεάκια μακιγιάζ έκανε η εξομολογούμενη. Όχι πορνό. Αν είναι η δουλειά της αυτή δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό. Απεναντίας, πολλοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να προβάλουν την δουλειά τους. Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να μην του το πει εξ'αρχής σε φάση που γνωρίζονταν. Το να τη χωρίσει το θεωρώ τραβηγμένο.
Και πάνω απ'όλα να την στηρίζει σε αυτό που κάνει..Όσο να 'ναι το να εκτίθεσαι σε κόσμο (κι ειδικά σε γυναίκες, που είναι αυστηρό κοινό σε θέματα εμφάνισης), είναι κάτι που δεν το κάνουν/τολμούν όλοι.. οπότε εκεί χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα σε τροφοδοτεί με τον θαυμασμό του.Το ίδιο βέβαια θα πρέπει να κάνει κι εκείνη με αυτόν που έχει δίπλα της..
Πόσο μαλάκας και κομπλεξικός παίζει να είναι.Σε είπε ψώνιο επειδή είσαι youtuber και ότι δεν θέλει η κοπέλα του να εκτίθεται.Καλύτερα που δεν τα βρήκατε γιατί ο τύπος ενδιαφέρεται για τον εαυτό του και φοβάται μη του χαλάσεις την εικόνα.
Θεωρώ πως αυτό είναι κάτι που έπρεπε να του το πεις από την αρχή ώστε να έχει το δικαίωμα της επιλογής. Σκέψου εσύ λ.χ. να μάθεις εκ των υστέρων ότι διαφημίζει ας πούμε ανδρικά εσώρουχα με φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Δε θα ήθελες να το γνωρίζεις εξαρχής από το να βρεθείς εμπρός τετελεσμένης κατάστασης;
Ε καλά σιγά την τετελεσμένη κατάσταση.Στο κάτω κάτω βιντεάκια με μακιγιάζ κάνει η κοπέλα δεν είναι τίποτα φοβερό.Το ότι θα ήταν καλό να το πει ναι οκ,στα πλαίσια της προσπάθειας να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, αλλά από τη στιγμή που δεν εκδίδεται ξέρω 'γω(οπότε θα μπορούσε να επηρεάσει τον ίδιο ή την υγεία του) σιγά το αξιοκατάκριτο γεγονός.
Όπως είπα και πριν στα πλαίσια της γνωριμίας καλό θα ήταν να το πει.Δεν το είπε.Οκ.Αρχικά δεν τον αφορά κιόλας τι δουλειά κάνει η κοπέλα(2 μήνες γνωρίζονται,σιγά τη γνωριμία ζωής,ούτε σχέση έχουν ούτε τίποτα).Εκτός αυτού,όμως,είναι λόγος αυτός να τελειώσει την κατάσταση μαζί της;Μην τρελαθούμε τελείως.Δεν έχω ακούσει πιο ανώριμη δικαιολογία.
Ααχχαχαχαχαχχα!!!Στοιχειο της υπαρξης σου εισαι συνδρομητης ανεδοτος!!!!Αχαχαχαχχαχαχα!!!Και ναι σιγουρα ζηλευει ο τυπος την κοπελα....Αστο κοριτσι μην στεναχωριεσαι... Θα βρεθει καποιος που θα σε δεχτει για αυτο ΠΟΥ εισαι και οχι γι αυτο που εκεινος ΘΑ'ΘΕΛΕ να εισαι!!!
Κοίταξε... από την μια αφού βγήκατε και τα είπατε, θα έπρεπε κι εσύ να του πείς τι κάνεις στη ζωή σου. Στην τελική βιντεο με μακιγιαζ κάνεις, δεν έχεις αφεντικό τον Σειρηνάκη. Και μπράβο κιόλας για το ταλέντο και την έμπνευση να το εκμεταλλεύτεις κατ'αυτό τον τρόπο, αυτές τις δύσκολες εποχές...Από την άλλη, ο τύπος είναι προφανές οτι ζηλεύει, και πίστεψε με είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους "εκδηλώσεις".. Οπότε μακρυά, διότι στο μέλλον θα έχεις πολύ σημαντικότερα "θεματάκια" τέτοιου είδους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon