ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2017 | 18:28

εχω αδικο;

ρε παιδια πειτε μου εσεις αν εχω αδικο.εχω 2 ξαδερφια των οποιων οι συνθηκες ζωης ειναι το ασπρο με το μαυρο.ειναι και οι 2 30ρηδες. του ενος οι γονεις του εχουν προσφερει τα παντα ενα σωρο λεφτα για να σπουδασει,ακριβο αμαξι απτα 20 λεφτα για διακοπες και γενικα απολα τα καλα.ο αλλος ο μαυρος δεν ειχε καμμια βοηθεια ισα ισα που δουλευε απτο πρωι ως το βραδυ για να πληρωσει παλια χρεη και αμαρτιες των δικων του.ετυχε να μαζευτουμε ολοι μαζι στο πασχαλινο τραπεζι και πανω στη κουβεντα ξεκινησε ο πρωτος να κοροιδευει το δευτερο για τις συνθηκες ζωης του,για το αμαξι που οδηγει,για το οτι δεν εχει γκομενα(λες κι ειναι ευκολο να εχει καποιος γκομενα οταν ζει χειροτερα κι απο πακιστανος) κτλ.οποτε τα πηρα κι εγω κι αρχισα να τα ψελνω στο πρωτο, τον κακομαθημενο,οτι ετσι και χειροτερα θα ηταν κι αυτος,οτι ειναι για κλωτσιες κτλ.τελικα μου θυμωσαν ολοι γιατι τσακωθηκα και χαλασα την διαθεση τους.εγω θεωρω οτι εκανα αυτο που επρεπε και λιγα ειπα κιολας και οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο καποιος που εχει τοοοση βοηθεια να φαινεται πιο αλανι και πιο μαγκας απο καποιον που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.συμφωνειτε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ καλα εκανες, που μπροστα σε ολους μιλησες, οποτε και το κακο του χιουμορ συμμαζευτηκε και την επομενη φορα που θα παει να χλευασει καποιον θα προσεξει τα λογια του η θα τα καταπιει για να μην τον ξανακανουν ρομπα!!!!!
Συμφωνώ με Καραβάνα.Δε διαφωνώ με την άποψή σου αλλά 1. δεν ήταν δική σου δουλειά να "τα ψάλλεις" στον άλλον 2. πολύ περισσότερο δεν ήταν κουβέντες που έπρεπε να ειπωθούν στο γιορτινό τραπέζι.Ας έπαιρνες τον άλλον ξάδερφο να πάτε βόλτα οι δυο σας και ας άφηνες τον άλλον να κοκορεύεται.
Νομίζω ότι θα μπορούσες να το εκφράσεις πιο ευγενικά(γιατί δε μου φάνηκε και τόσο ευγενικός ο τρόπος σου) και όχι μπροστά σε άλλους.Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου απόλυτα αλλά σκέψου ότι ίσως,άθελά σου,έφερες τον άλλο σου ξάδερφο σε πολύ δύσκολη θέση.Δεν πιστεύω πως θα συμμορφωθεί ο συγκεκριμένος και εν μέρει είναι λογικό.Ζώντας μία ζωή γεμάτη ανέσεις είναι δύσκολο να κατανοήσει το άσχημο επίπεδο διαβίωσης που μπορεί να έχουν οι άλλοι.Πάντως χάρηκα που έστω και έτσι προσπάθησες να τον υποστηρίξεις και στενοχωρήθηκα που όλοι μετατόπισαν το κέντρο βάρους της συζήτησης στον τσακωμό σου και όχι στην ανωριμότητα αυτού του ανθρώπου.
Συμφωνώ.Σε κάτι τέτοιους καλό είναι κάποιος να τους βάζει στη θέση τους για να μη νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν λόγω της κατάστασης τους.
Δυστυχώς αυτά τα "μαθήματα" όχι μόνο δεν τους διδάσκουν αλλά τους αποθρασύνουν περισσότερο κι έρχονται και διαβασμένοι την επόμενη φορά με επιχειρήματα. Δεν αλλάζει άνθρωπος επειδή του κουνάει το δάχτυλο άλλος. Πρέπει βιωματικά να μάθει ή να θελήσει ο ίδιος να ενημερωθεί/αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι για να αισθανόμαστε εμείς μικροί "ανανεωτές του κόσμου" κι "επαναστάτες".
Ότι και να σου πούμε εμείς τώρα το πασχαλινό τραπέζι χάλασε. Κι ο πρώτος δεν έμαθε και τίποτα κι ο δεύτερος δεν ένιωσε δικαίωση. Του χρόνου πάλι.
Scroll to top icon