ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2017 | 09:26

Φοβαμαι οτι θα χρειαστω εξωσωματικη και εχω πλανταξει στο κλαμα

Κοντευω 34 και οπου να ναι κλεινω ενα χρονο γαμου.Το τελευταιο διμηνο καναμε προσπαθεια με τον συζυγο μου για να μεινω εγκυος αλλα δεν εμεινα.Ειχα κατι πονους στην κοιλια,αισθημα γενικης κουρασης κλπ κ νομιζα οτι ειναι απο το αγχος μου,οτι δουλευω πολυ,οτι δεν κανω καλη διατροφη κ τετοια.Πηγα στο γυναικολογο για εξετασεις κ εκει βρηκε οτι εχω βακτηριδιακη κολπιτιδα και κατα την ψηλαφιση ειπε κατι οτι εχει φτασει μεχρι τις σαλπιγγες,δεν θυμαμαι καλα.Μου εγραψε αντιβιωση κολπικη 15 μερες.Εχουν περασει 6 μερες απο την εναρξη της θεραπειας και απο τη δευτερη μερα κιολας ειμαι αλλος ανθρωπος.Ολα τα συμπτωματα εκαναν φτερα.Εκανα αναζητηση στο ιντερνετ και φοβαμαι οτι αυτη η κολπιτιδα ισως να μου εχει βουλωσει τις σαλπιγγες και να μην μπορω να κανω παιδια,ειδικα με αυτο που ειπε ο γιατρος εχω σοκαριστει.Αν ειναι βουλωμενες ή εχουν κανει συμφησεις,θα πρεπει να κανω εξωσωματικη για να μεινω εγκυος.Δεν θα ειχα προβλημα να κανω,αλλα ξερω οτι χρειαζεται πολλους κυκλους για να εχει αποτελεσμα και παλι σιγουρο δεν ειναι και δυστυχως με τον αντρα μου ηδη εχουμε οικονομικες δυσκολιες.Προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα με πιανουν τα κλαματα.Υπαρχει μια εξεταση που μπορω να κανω για να δω τι ζημια εχω παθει(σαλπιγγογραφια) αλλα δεν ξερω πως θα διαχειριστω το αποτελεσμα.Αισθανομαι τοσο βουρλο που δεν ειχα ψυλλιαστει τι παιζει με τον πονο στην κοιλια για να παω στο γιατρο αμεσως..τωρα μπορει να εχω καταληξει στειρα για μαλακιες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σορυ, αλλα νομιζω πως εχεις μπλοκαρει. Απο αυτα που λες σιγουρα δε βγαινει συμπερασμα, περι της υπαρξης ή μη σοβαρου προβληματος, αλλα το προχωρησες παρα πολυ... Η αισθηση μου ειναι επισης πως ησουν τοσο αγχωμενη κατα την επισκεψη στο γιατρο, που δεν ξερω αν καταλαβες και 100% αυτα που σου ειπε..
Scroll to top icon