ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2017 | 17:29

Λες?

Σκάω χθες σε ένα party.Πετυχαίνω μια κοπέλα στα 20-25 φτυστή μια παλιά γνωστή μου.Της λέω μήπως είχες καμιά αδελφή στην τάδε σχολή?Μου λέει όχι.( σκέφτομαι: λες?)Της λέω μήπως είσαι τίποτα 30 φεύγα χρονών και ήσουν στην τάδε σχολή??Σκάει στα γέλια και μου λέει όχι.Σκέφτομαι μετά. Όντως το είπα αυτό??
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα-ταρα-τα-τζουμ! (bonus sound effect, το λιοντάρι που βρυχάται από την Metro Goldwyn Mayer)Και ΝΑΙ! Είναι γεγονός!Σας παρουσιάζουμε το 3ο μέρος της Τριλογίας "Στην έπεσα μεσ'το μπαράκι, κι ας είμαι άθλιο καμάκι", πλαισιωμένο με το κορυφαίο soundtrack "Έλα να αγαπηθούμε Νταρλινγκ" σε πλήρως ψηφιακή διασκευή από το συγκρότημα Los Agameiros, από την "X-FiLigouria Production", σε Avant Premiere στο κανάλι LIFO Cinema™!Γυναίκες, ποτά, σεξ (not), άνδρες έτοιμοι για όλα, ανατροπές, "ελεύθεροι σκοπευτές" (με άσφαιρα) και μπόλικο ζυμαρικό (ειδικά χυλόπιτα), σε ένα Spaghetti Western που θα σας καθηλώσει!Καλή διασκέδαση!(Για προβολή της ταινίας σε High Definition, επιλέγετε το κανάλι LIFO Cinema HD™)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon