ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2017 | 09:09

Κακός άνθρωπος

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να σε δικαιολογούμε για την συμπεριφορά σου επειδή έχεις ψυχολογικά προβλήματα, και να σε δούμε για αυτό που είσαι: ένας κακιασμένος και τοξικός άνθρωπος.Η εκδίκηση μας θα είναι μία χαρούμενη ζωή μακρυά από εσένα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τα όποια ψυχολογικά μας προβλήματα δεν δικαιολογούν τη συμπεριφορά μας. Θυμήθηκα εκείνον τον αχαρακτήριστο που σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του και έλεγε ότι έφταιγαν τα ψυχολογικά θέματα που είχε, ότι το κοριτσάκι τον χτύπαγε, ότι μικρό τον βίασαν και άλλα πολλά. Αυτός δεν έφταιγε σε τίποτα να πούμε !!!! Όσο για τα ψυχικά θέματα. Όσοι αντιμετωπίζουμε ή είμαστε από τη φύση μας εκνευριστικά ευάλωτοι δεν είναι δική μας επιλογή. Δική μας επιλογή είναι το τι θα κάνουμε γι αυτά αλλά και το αν θα μας καθορίζουν αυτές. Άλλο να κατανοούμε τα τι και πως κι άλλο να τα δικαιολογούμε και να τα ανεχόμαστε. Οπότε πολύ καλά κάνετε. :)
Scroll to top icon