ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2017 | 15:12

Άντρες και φλέρτ

Πριν 1,5 μηνά περίπου πάω στα γενέθλια του αγοριού της κολλητής μου. Εκεί γνωρίζω τον κολλητό του,τον Δημήτρη. Μου έβγαλε κάτι θετικό όταν τον είδα άλλα πέρα απο τα τυπικά δεν ξανά μιλήσαμε εκείνη την βραδιά .Απο εκείνη την ήμερα,έχουμε βγει σαν παρεα 3-4 φορές .Όσο τραγικό και αν ακούγεται δεν μ εχει απευθύνει τον λόγο ούτε μια φορά,ούτε ρε παιδί μου να με ρωτήσει τι σπουδάζω για παράδειγμα .Ε δω θα παραδεχτώ τον μαζοχισμό μου και θα πω ότι ολο αυτό έμενα με γοητεύει!!Μ αρέσει που είναι χαμηλών τόνων και λιγομίλητος .Εγω βεβαία ειμαι ακριβώς το αντίθετο .Επειδή όμως κρατάει αποστάσεις,κράτησα και εγώ το ίδιο και ήμουν πολύ τυπική μαζί του.Στην κολλητή μ δεν είχα πει τπτ και γενικότερα σκεφτόμουν ότι του είμαι πλήρως αδιάφορη .Έρχομαι στο ζουμί της υπόθεσης με καλεί πριν μια εβδομάδα η φίλη μ σπίτι της για κάφε,και μου ξεφουρνίζει οτι με γουστάρει ο Δημήτρης και παθαίνω ένα σοκ.Και λέω δεν γίνεται,να μην μ έχει ρίξει ένα βλέμμα;;;;Μου εξηγεί η φίλη μου ότι δεν είναι διαχυτικός και γενικά οτι ψιλό κομπλάρει μαζι μου και δεν ανοίγεται,όποτε βρίσκω την ευκαρια και της λέω ότι μ αρέσει και έμενα και τότε κανονίζει για καφέ την επόμενη .Αφού ήξερα ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα,τον πλησίασα λίγο περισσότερο με το να του πιάνω την κουβέντα,πάντα με κουλ τρόπο χωρίς να τον κάνω να νιώσει άβολα,γενικότερα έδειξα το ενδιαφέρον μου.Μένουμε για λίγο μόνοι μας,και σκέφτομαι τώρα είναι η ευκαιρία του να μ πει για κανένα καφεδακι αλλά επικρατούσε η απολυτή ησυχία .ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ .Έχουν περάσει κάποιες μέρες και ο τύπος δεν έχει κάνει κίνηση,και είμαι σίγουρη ότι το αγόρι της φίλης μου θα του έχει μιλήσει.Η φίλη μ λέει να κάνω πρώτη κίνηση εγώ αλλιώς θα τον περιμένω μήνες .Εγώ πιστεύω ότι εκεί είναι που θα κομπλάρει πλήρως.Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ,τι γίνεται με εσάς τους άντρες πλέον;Τοσο πολύ φοβάστε την χυλόπιτα;Που στην προκειμένη περίπτωση,η απόρριψη δεν παίζει σαν ενδεχόμενο και πάλι κολλάει.Έλεος δηλαδη. Είπαμε να μην μας την πέφτετε χύμα στο κύμα αλλά όχι και έτσι βρε αδερφέ,να μην καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται.Εσείς τι λέτε να κάνω και γενικά πείτε μ τις απόψεις σας ή αν είχατε βρεθεί σε παρόμοια φάση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κατ´αρχάς, σε παρακαλώ, τις φράσεις "όλοι οι άντρες" (ή "όλες οι γυναίκες") μην τις χρησιμοποιείς γιατί προφανώς δεν είναι όλοι. Άσε που ρωτάς για συγκεκριμένο άνθρωπο, οπότε ρώτα γι´ αυτόν που θες χωρίς να προσπαθείς να βγάλεις αυθαίρετα και παράλογα συμπεράσματα για όλη την ανθρωπότητα.Τώρα, για το συγκεκριμένο άνθρωπο για τον οποίο ρωτάς, δε μπορούμε να ξέρουμε τι του συμβαίνει και σίγουρα μια τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί με απλοϊκές διαγνώσεις όπως "φοβάται την απόρριψη". Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβόμαστε την απόρριψη, αλλά λίγοι φτάνουν στο σημείο να αποφεύγουν σε τέτοιο βαθμό τους συνανθρώπους τους. Εάν μια κατάσταση είναι πια τόσο άβολη και δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα, καλό είναι να ζητήσει βοήθεια από ειδικό. Εσύ πάντως δεν είσαι ειδικός και αν είναι κάποιος να σου δημιουργεί τόσα προβλήματα από την αρχή, εγώ λέω ψάξε αλλού. Προφανώς είσαι νεαρή, δε χάθηκαν δα οι ελεύθεροι νεαροί και νορμάλ άντρες. Αν δε μπορεί ούτε να σου μιλήσει, θα τα φτιάξετε μέσω των κοινών σας φίλων;! Γενικώς τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δεν είναι χαριτωμένες όσο άπειροι και νέοι και να να είστε κι όσο ωραίος ή ελκυστικός εξωτερικά και να μας φαίνεται ο άλλος/η άλλη..
Scroll to top icon