ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 21:13

LONELINESS SUCKS

Είμαι ολομόναχος. Κάθε μέρα κάνω πράγματα που αν είχα παρέα(είτε φίλους είτεε κοπέλα) δεν θα έκανα. Τα κάνω απλά για να απαλύνω τον πόνο από την τόση μοναξιά μου. μερικά από αυτά είναι:1. γράφω στις εξομολογήσεις2. ακούω τραγούδια και προσπαθώ να διασκεδάσω3. βγαίνω βόλτες μόνος4. ξενυχτάω ολομόναχος σε παραλία αγναντεύοντας τη θάλασσα5. έχω μια χαρμολύπη όταν βλέπω γύρω μου χαρούμενα ζευγάρια(λύπη γιατί δεν είμαι στη θέση τους. όπως π.χ. εκείνη την κοπέλα στο τραμ μπροστά μου το Σάββατο το βράδυ που ακουμπούσε τόσο γλυκά στον ώμο του αγαπημένου της κι αυτός την κοιτούσε με τόση τρυφερότητα)6. γράφω τραγούδια, μυθιστορήματα, διηγήματα, σενάρια(αυτό το κάνω μια ζωή, απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου αλλά όσο μεγαλώνω μερικές φορές η έμπνευσή μου καταρρακώνεται από την τόση μοναξιά μου)7. αναπνέω καθαρό αέρα και πάλι όμως κάποιες φορές πνίγομαι8. αυνανίζομαι(για να εκτονώσω τη σεξουαλική μου ένταση, αλλά δεν το θέλω, δε μου αρέσει, δε με ικανοποιεί, δε με γεμίζει πλέον)Αυτά. Όσοι με αγαπούσαν, έχουν φύγει από τη ζωή. Πλέον δε με γνωρίζει και δεν με αγαπάει κανείς κι είναι αβάσταχτο. Δουλειά που δεν με ικανοποιεί, ζωή που δεν με ικανοποιεί. Δύο στα δύο έχω.Ειλικρινά θα ήθελα να γνωρίσω ανθρώπους που να είναι ολομόναχοι σαν και μένα. Όταν λέω ολομόναχοι, είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Συνήθως κάποιος εννοεί ''είμαι μόνος/μόνη'' εννοώντας ότι τσακώθηκε με ανθρώπους που έχει δίπλα του ή ότι δεν τον/την καταλαβαίνουν και τέτοια. Αλλά όταν τους περάσει η στενοχώρια, έχουν τον κολλητό/κολλητή ή τη μαμά ή τη θεία ή τον μπατζανάκη ή τον μπαμπά ή τον αδερφό ή την αδερφή ή κάποιον τέλος πάντων και η ζωή ξαναπαίρνει μπρος. Εγώ λέγοντας ''δεν έχω κανέναν'' το εννοώ. Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω. Πατήστε το ''δεν ταυτίζομαι'' και καλή σας νύχτα. Να είστε πάντα καλά όλοι. Και ΠΑΝΤΑ να έχετε κάποιον/κάποια δίπλα σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το θεμα ειναι οτι γιατι εμεινες μονος σου. Περα απο τα συγγενικα, παρεες γιατι δεν εχεις? Μη μου πεις οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εφυγαν ή επαθαν κατι? Η εμπειρια μου δειχνει οτι οι ανθρωποι που ειναι στην δια θεση με σενα κατα βαθος γουσταρουν να ειναι ετσι. Ισως γουσταρουν την αυτολυπηση δεν ξερω. Παντως κανεις δε μενει μονος του εκτος αν το θελει οντως. Και συντροφο μπορεις να βρεις και φιλους. Δε σου λεω οτι ειναι ευκολο αλλα το καταφερνεις αν προσπαθησεις και ανοιχτεις, κανεις δραστηριοτητες. Για να μην το κανεις, μηπως δεν το θες κ τοσο πολυ και απλα σ αγχωνει ποιος θα σ γηροκομησει?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon