ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2017 | 19:58

Χάος και σκέψεις !

Απόψε ήθελα να μοιραστώ μαζί σας , μεταξύ αγνώστων και γνωστών κάποιες σκέψεις ... Τι είναι η αγάπη τελικά ; Αλλιώς την φανταζόμουνα και αλλιώς την είδα . Πολλοί θεωρούν ότι η αγάπη είναι το σεξ . Η αγάπη είναι μια σάρκα τελικά ; Συγνώμη δεν το πιστεύω ...Που είναι η αγάπη που μοιάζει πιο αγνή και από ένα παιδί ... Χάθηκε στην κοινωνία μας . Μάλλον μοιάζει είδος προς εξαφάνιση . Μέσα σε αυτό το χάος , εγώ ένας ομοφυλόφιλος , μάχομαι να επιβιώσω από τέρατα ανθρώπινα. Ναι τέρατα ... Μέσα από σκάρτες συμπεριφορές επιβίωσα . Και βρίσκομαι κάπου εκεί στα 30 και ψάχνω ακόμα την αγάπη . Αυτή την αγνή αγάπη . Και ας μοιάζει εξαφανισμένη εγώ θα ψάχνω.Να αγαπάτε ... Εσάς πρώτα και όσους αξίζουν ...Καλό βράδυ άγνωστα φιλαράκια μου !
1
 
 
 
 
σχόλια
Να συνεχίσεις άγνωστε φίλε...Ένας γκουρού,τώρα μου διαφεύγει το όνομά του,είπε κάποτε..."η αγάπη είναι ο σκοπός,η ζωή είναι το ταξίδι"...Αν μη τι άλλο,η αληθινή αγάπη είναι καλός σκοπός για να έχει κάποιος... :)
Scroll to top icon