ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2017 | 00:32

Άλλο ένα βράδυ

Άλλο ένα βράδυ με τα ίδια και τα ίδια στο σπίτι.Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τα ίδια και τα ίδια,φασαρίες,χτυπήματα αστυνομίες.Είμαι 23 και έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό (29) ζούμε με τους γονείς μας μιας και τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο στην Ελλάδα,δεν έχω τελειώσει καμία σχολή ούτε ο αδερφός μου όπως ούτε και οι γονείς μας. Ο πατέρας μου δουλεύει ακόμα και σήμερα σε μεγάλη ηλικία για να έχουμε εμείς ότι έχουμε. Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου που κάθομαι χωρίς δουλεία άλλα είναι και δύσκολο να βρεθεί δουλεία στην πόλη μου δυστυχώς.Ο αδερφός μου λοιπόν από κάποια ηλικία και μετά τα νεύρα του ξεκίνησαν να σπάνε και να μην συμμαζεύεται,τσακωμοί με κοπέλες που είχε τσακωμοί με φίλους και σε κάποια στιγμή τσακωμοί με την οικογένεια του .Χωρίς να τον ενδιαφέρει αν έχουμε λεφτά και για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα σχεδόν κάθε Σαββάτο λεφτά για έξω για αλκοόλ κλπ.Για δουλεία ούτε κουβέντα και αν δεν του δώσεις...τρέξε.θα σε γαμ.... θα σε κάνω θα σε ράνω...Χτυπώντας τους γονείς μας ενώ εγώ δειλός και μη ξέροντας τι να κάνω απλά προσπαθούσα να τον συγκρατήσω.Υπήρχαν μέρες που ήμουν στρατό και η μάνα μου με έπαιρνε κλαίγοντας και μου έλεγε πάλι τα ίδια μας σκότωσε στο ξύλο και άλλα.Δεν ακούει ποτέ κανέναν και τίποτα,δεν ξέρω τι θα απογίνω εάν οι γονείς μου πάθουν κάτι,ποιο πιθανών στον δρόμο με το βάρος που λέγεται αδερφός στην πλάτη μου.Παρ'ολα αυτά και όταν δεν πίνει η κάτι τέτοιο αποκαλεί την μάνα μου ηλίθια καθυστεριμένη κ.α Έχει μία κοπέλα που τον κάνει οτι θέλει χωρίς να το δείχνει η μάνα μου είναι απελπισμένη και δεν αντέχει άλλο,ο πατέρας μου ουκ'ολίγες φορές είπε θα γίνει κανένα κακό καμιά μέρα.Δεν πάει σε κανέναν γιατρό νομίζοντας οτι είναι στα καλά του.Μόλις πριν λίγο είχαμε τα ίδια...άλλο ένα βράδυ πέρασε έχοντας το βάρος στην πλάτη μου.Ευχαριστώ σε όποιον διάβασε μέχρι εδώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Με χαιδεματα δεν περνάν αυτά.Πρέπει να κάνετε κάτι δυνατό, κάτι να τον ταράξει και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.Να τον σπάσετε στο ξύλο και εσείς, να αλλάξετε κλειδαριά κ ας χτυπάει όσο θέλει, μήνυση για ξυλοδαρμό. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα μόνο έτσι αντιμετωπιζονται!!!
Την επομενη φορα να καλεσετε τγν αστυνομία. Τι θα πει "ειναι γιος " ή ειναι "αδερφος μου" . Ειναι ενα βιαιο ατομο , με προβληματα εθισμου στο αλκοολ ,το οποιο οπως χτυπησε τους γονεις σου, μπορει να κανει κακο και σε αλλους. Πρεπει καποιος να τον συμορφωσει ωστε να καταλαβει οτι χρειαζεται ψυχολογική βοηθεια. Πριν ειναι αργα... οχι μονο για σας σαν οικογενεια-που προφανως ζοριζεστε-αλλα και για τον ιδιο ή καποιο θυμα του.
Πήγαινε σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ή σε οποιαδήποτε δουλειά βρεις προκειμένου να μπορείς να είσαι ανεξάρτητος και να βοηθήσεις την οικογένεια σου. Αποδέξου οτι ο αδερφός σου είναι έτσι και πως ο μόνος τρόπος για να λήξει αυτή η ιστορία είναι να τον απομακρύνεις. Θα σου πρότεινα βέβαια να τον πας σε έναν ψυχολόγο αλλά δεν νομίζω οτι θα το δεχτεί. Απο εκεί και πέρα όσο σκληρό και αν ακούγεται αν στην τελική δεν αλλάξει τίποτα πρέπει εσυ να σηκωθείς να φύγεις. Οι γονείς σου επέλεξαν να ανέχονται μια κατάσταση μην το επιλέξεις κι εσύ να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου μέσα σε αυτήν.
Scroll to top icon