ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2017 | 19:56

Κι αλλος ενας χωρισμος

Ξυπνας και βλεπεις μηνυμα "Εισαι ελευθερη χωρισαμε δεν θα βγουμε το βραδυ γεια". Και το βλεπεις απο εναν ανθρωπο που αγαπας τοσο, που θες να κανεις οικογενεια μαζι του, που θες να τον εχεις διπλα σου ολη σου τη ζωη.. Θα το παλεψω μεχρι αηδιας γαμωτο γιατι δεν θα νιωσω ποτε ετσι γιαμαλλον ανθρωπο το ξερω καλα αυτο, θα επιμεινω οσο πιο πολυ μπορω γιατι ολοι στην απεξω νομιζουν πως ειναι ευκολο να ζεις ξαφνικα χωρις τον ανθρωπο σου. Οχι δεν ειναι και οχι δεν θα βαλω τον εγωισμο πιο πανω απο αυτο που νιωθω μεσα μου. Σ'αγαπω και ξερω πως εχω φταιξει σε πολλα αλλα διπλα σου γινομαι καλυτερος ανθρωπος και παντα νιωθω ηρεμια διπλα σου και σε θελω απλα ρε γαμωτο γιατι στα ματια μου εισαι τελειος! Ειπες χωρισαμε αλλα τιποτα και ποτε δεν ειναι οριστικο. Και αποψε θα ερθω να σε δω κ οτι γινει..
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε να πει τα λάθη που έχει κάνει. Αν αυτή του βγάζει τον χειρότερο εαυτό και χαλιέται αυτός, προφανώς δεν θα θέλει να συνεχιστεί η σχέση και μπορεί να ψάχνει διάφορους τρόπους για να της το κάνει λιανό.
Σου φαίνεται κάποιος από τους δύο ώριμος; Υπάρχουν πολλά κενά στη διήγηση κι έχω μάθει ότι ένα άτομο λέει τη δική του εκδοχή μπορεί η αλήθεια να παραμορφωθεί απίστευτα. Οπότε δεν θα βγάλω συμπεράσματα γιατί όλα είναι σχετικά πέραν από μας που είμαστε άσχετοι με την υπόθεση και ξέρουμε κάτι ελάχιστο.
Scroll to top icon