ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 01:45

Νευριάζω

Γενικά ακουω κορίτσια στην ηλικία μου (19) να έχουν σχέση και να κάνουν κατι ταυτόχρονα και με άλλους η Απλα να προκαλούν τους άντρες και να ειναι πρόστυχες.Ειμαι η μόνη που θεωρώ οτι όταν αποφασίζεις να κανεις σχέση σοβαρή με κάποιον και αυτός και εσύ οφείλετε να σέβεστε ο ενασ τον άλλον..;το θεωρώ τόσο άσχημο ρε φίλε!δεν θέλω ποτε να το κάνω αυτο σε κάποιον ειναι ξεφτυλα.νευριασα τωρα.ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν οι άνδρες το μονο που θέλουν ειναι οι γυναίκες να ειναι πεταχτες και έξαλλες..υπάρχουμε κι εμείς που είμαστε πιο σοβαρές και μετρημένες και νιώθω οτι αυτο πλέον δεν το εκτιμάει κανένας..
1
 
 
 
 
σχόλια
Κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος. Σημειωση το ιδιο σχολιο καλλιστα θα μπορουσε να γραψει ενας αντρας. Ως προς το θεμα σου δν νομιζω πως οι αντρες θελουν τις πεταχτες γυναικες. Ισως εισαι ντροπαλη και δεν τους δινεις το σημα να κανουν κινηση αλλα αυτα ειναι υποθεσεις. Καλη σου συνεχεια!!!
Scroll to top icon