Ξυλοκοπήθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό μαζί με τον δολοφόνο της Τοπαλούδη

Ξυλοκοπήθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό μαζί με τον δολοφόνο της Τοπαλούδη Facebook Twitter
0

Από συγκρατούμενος του ξυλοκοπήθηκε, στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος που κατηγορείται πως βίασε μία 19χρονη κοπέλα με αναπηρία, μαζί με έναν από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ο 23χρονος από την πλευρά του λέει πως ξυλοκοπήθηκε και πιέστηκε από τους αστυνομικούς και πλέον αρνείται την κατηγορία του βιασμού. 

Ο 23χρονος Ρομά κρίθηκε χθες προφυλακιστέος αφού απολογήθηκε για την κατηγορία του βιασμού. 0 20χρονος συγκατηγορούμενος του για τον βιασμό, που κατηγορείται και για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, βρίσκεται εδώ και καιρό στη φυλακή, αλλά μεταφέρθηκε χθες στη Ρόδο για να καταθέσει σχετικά με την καταγγελία της 19χρονης. 

Ο 23χρονος, στην προανάκριση από τους αστυνομικούς, είχε ομολογήσει το βιασμό της 19χρονης που φοιτά σε εδικό σχολείο. Τα όσα είπε για τα γεγονότα της 1ης Δεκεμβρίου 2018 συνέπιπταν με την κατάθεση της 19χρονης αλλά και όσα κατέθεσαν οι φίλοι του. 

Χθες όμως, υπέβαλλε αίτημα στην ανακρίτρια να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ισχυριζόμενος ότι τα όσα είπε δεν απηχούν την αλήθεια αλλά και δόθηκαν κάτω από καθεστώς άσκησης εις βάρος του αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε πάντως χθες στην εφημερίδα «Δημοκρατική» τον ισχυρισμό αυτόν επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται. Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρισμός αυτός του κατηγορούμενου θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της κ. Ανακρίτριας.

Οι νέοι ισχυρισμοί του 23χρονου  

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», ο 23χρονος αρνήθηκε ειδικότερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ότι τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου 2019 μετέβη με τον αδελφό του στην πλατεία πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού κι έκαναν παρέα με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο.

Ισχυρίστηκε ότι στο σημείο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και τους πλησίασε ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος μιλούσε με την 19χρονη, την οποία γνώριζε από το παρελθόν και ότι ξεκίνησαν την κουβέντα και οι τρεις τους. Διατείνεται ότι ξεκίνησαν χάριν αστεϊσμού να μιλούν για σεξουαλικά θέματα και ότι ο 20χρονος πρότεινε να μεταβούν με το αυτοκίνητό του σε κάποιο ερημικό μέρος και το έπραξαν.

Στο αυτοκίνητο, όπως ισχυρίστηκε, καθόταν στο πίσω μέρος με την 19χρονη και την πείραζε με «υπονοούμενα», ενώ ακολούθως όταν στάθμευσαν ο 20χρονος πήρε την 19χρονη και μετέβησαν σε ένα σημείο με θάμνους πίσω από το «Ελλη» ενώ ο ίδιος συνάντησε μια πρώην σύντροφόο του και κάθισε μαζί της. Ο 20χρονος και η 19χρονη, όπως ισχυρίστηκε, δεν αισθάνονταν άνετα, μπήκαν εκ νέου στο αυτοκίνητο, τον ρώτησαν αν θέλει να πάει μαζί τους και κατέληξαν σε σημείο της παραλίας κάτω από το Ενυδρείο όπου συνευρέθηκαν ερωτικά με την συναίνεσή της.

Ισχυρίστηκε έτσι ότι τα όσα είχε ομολογήσει στην αρχή ήταν αποτέλεσμα πίεσης από τους αστυνομικούς. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν μιλήσει θα φέρουν τα παιδιά της τέσσερις»: Τι λέει η αδελφή της πρεσβυτέρας που καταγγέλλει τον ιερέα για ξυλοδαρμό

Ελλάδα / «Απειλούσε ότι αν μιλήσει θα φέρουν τα παιδιά της 4»: Η αδελφή της πρεσβυτέρας που καταγγέλλει τον ιερέα για ξυλοδαρμό

«Γνώριζα ότι δεν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά το ότι φερόταν έτσι στον δικό του άνθρωπο, δεν μπορώ να το χωνέψω»
LIFO NEWSROOM