Δολοφονία Τοπαλούδη: Στη Ρόδο ο 19χρονος- Θα εξεταστεί για τον βιασμό της 19χρονης

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στη Ρόδο ο 19χρονος- Θα εξεταστεί για τον βιασμό της 19χρονης Facebook Twitter
0

Ο 19χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% επέστρεψε στη Ρόδο. 

Ο νεαρός βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών και το Σάββατο επέστρεψε στη Ρόδο προκειμένου να εξεταστεί για τον βιασμό της 19χρονης.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 19χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή στη σεξουαλική κακοποίηση της 19χρονης ενώ δηλώνει αθώος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Για τον βιασμό της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει πως η εμπλοκή του ονόματός του, οφείλεται στη φαντασία του 23χρονου Ρομά.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, το οποίο όπως λέει πως δεν διέπραξε εκείνος και κατηγορεί το 21χρονο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν μιλήσει θα φέρουν τα παιδιά της τέσσερις»: Τι λέει η αδελφή της πρεσβυτέρας που καταγγέλλει τον ιερέα για ξυλοδαρμό

Ελλάδα / «Απειλούσε ότι αν μιλήσει θα φέρουν τα παιδιά της 4»: Η αδελφή της πρεσβυτέρας που καταγγέλλει τον ιερέα για ξυλοδαρμό

«Γνώριζα ότι δεν ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά το ότι φερόταν έτσι στον δικό του άνθρωπο, δεν μπορώ να το χωνέψω»
LIFO NEWSROOM