Ο ΣΥΡΙΖΑ «στριμώχνει» τους κακοπληρωτές βουλευτές του- Προειδοποίηση για τα ψηφοδέλτια

Ο ΣΥΡΙΖΑ «στριμώχνει» τους κακοπληρωτές βουλευτές του- Προειδοποίηση για τα ψηφοδέλτια Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

Τους κακοπληρωτές βουλευτές του έβαλε στο στόχαστρο ο ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας μέχρι και με ενδεχόμενο αποκλεισμού τους από τα ψηφοδέλτια του κόμματος αν δεν πληρώσουν τις εισφορές. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από τους 145 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το 20%, γύρω στους 30, δεν καταβάλλουν τις προβλεπόμενες εισφορές στο κόμμα, δηλαδή 1.000 ευρώ το μήνα.

Οι βουλευτές έχουν συμφωνήσει να καταβάλλουν 600 ευρώ μηνιαίως στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανάγκες του κόμματος και άλλα 400 ευρώ για την αλληλεγγύη, ωστόσο κάποιοι επανειλημμένα αμελούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει αποστείλει προειδοποιητικές επιστολές στους εν λόγω βουλευτές, ενώ στελέχη του κόμματος τονίζουν με νόημα ότι δεν θέλουν να θέσουν ενδεχόμενο αποκλεισμού από τα ψηφοδέλτια.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να πούμε ότι βουλευτές του Σύριζα που εξελέγησαν πρώτη φορά το 2014 θέλουν άλλα τρία χρονάκια θητεία για να βγάλουν σύνταξη μεγαλύτερη από αυτή που θα βγάζαν οι περισσότεροι από αυτούς από τη δουλειά τους.Μην αναφερθώ τώρα σε ονόματα ημι-άγνωστων ηθοποιών και αγνώστων λοιπών στοιχείων δικαιωματιστών.http://www.enikonomia.gr/economy/145736,afinoun-tous-vouleftes-ektos-apo-tis-meioseis-syntaxeon.htmlΥΓ Αυτό δεν αλλάζει το παρελθόν όπου μικροαστοί μπήκαν στην πολιτική και βγήκαν ζάμπλουτοι. Και δεν αναφέρομαι σε Άκη, Παπαντωνίου που είναι της μόδας. Στο παρελθόν έχουν κοπεί ονόματα που είχα αναφέρει, δικαίως, υπό τον φόβο ευθυνών.Μόλαταταύτα όλοι ξέρουμε για ανθρώπους που τυχαία βρήκαν λεφτά σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς όντας σύμβουλοι σε κυβερνήσεις της Ανατολής ή για άλλους που τέλειωσαν την πολιτική τους καριέρα με εκατόν-τόσα ακίνητα από το πουθενά.