Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίκτης της εβδομάδας για 5η φορά φέτος στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίκτης της εβδομάδας για 5η φορά φέτος στο NBA Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε τον πέμπτο φετινό τίτλο του κορυφαίου της εβδομάδας και όγδοο της καριέρας του στο ΝΒΑ. 

Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της Ανατολής για το διάστημα 21-27/1, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις και σε ρεκόρ 35-13.

Ο Giannis ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα με μέσο όρο 30.7 πόντους, 15.7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, σουτάροντας με 50.8% εντός παιδιάς και 44.4% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Στη Δύση τον αντίστοιχο τίτλο πήρε ο Πολ Τζορτζ, κρατώντας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αήττητους και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσαν, με μέσο όρο 31.5 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM