Τρεις εντυπωσιακές παραλλαγές του κλασικού Beef Wellington
Το GB Roof Garden σερβίρει για λίγες μόνο εβδομάδες τρεις πρωτότυπες εκδοχές του θρυλικού πιάτου
Για λίγες μόνο εβδομάδες το GB Roof Garden θα περιλάβει στο μενού του τρεις δημιουργικές παραλλαγές του κλασικού Beef Wellington.
Ο Chef de Cuisine Δημήτρης Μπούτσαλης δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού εμπνευσμένος από το διάσημο πιάτο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 24 Μαρτίου.
Το μενού
Μοσχάρι σε ζύμη σφολιάτας (39 ευρώ)
Καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο, «duxelle» μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας και τρούφα
Θαλασσινά σε ζύμη αρωματισμένη με μυρωδικά (36 ευρώ)
Αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι με γαρίδες και όστρακα, σάλτσα "beurre blanc" με εσπεριδοειδή και σαφράν
Surf & Turf σε ζύμη brioche (39 ευρώ)
Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με αστακό, φουά γκρα, «duxelle» μανιταριών και σάλτσα bearnaise αστακού
Επιλογή από γαρνιτούρες
Σπαράγγια σχάρας
Πουρές πατάτας με τρούφα
Ψητές πατάτες
Λαχανικά σιγομαγειρεμένα στη κοκοτιέρα