Κύπρος: Ο serial killer αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση τρίτης γυναίκας

Κύπρος: Ο serial killer αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση τρίτης γυναίκας Facebook Twitter
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο καθώς ο «Ορέστης» φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην εξαφάνισης μιας τρίτης γυναίκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αξιωματικός, αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω εξαφάνιση.

Υπενθυμίζεται πως χθες εκδόθηκε νέο ένταλμα κατά του λοχαγού Νίκου Μεταξά από τις κυπριακές Αρχές, για μία ακόμα εξαφανισμένη γυναίκα, για την οποία εκφράζονται φόβοι πως την δολοφόνησε.

Πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2017. Η γυναίκα βρίσκεται στον κατάλογο αυτών που δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν ως τώρα γνωστά η σύνδεση του «Ορέστη» και με αυτήν την υπόθεση έγινε μετά από ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Παρόλο που η Maricar Valdez Arquiola δεν έχει εντοπισθεί μέχρι σήμερα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας ζήτησαν χθες και εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης του Μεταξά για τη δολοφονία της, αφού εκτιμάται ότι είναι το πρώτο θύμα του.

Ο 35χρονος έχει ήδη παραδεχθεί των φόνων δύο γυναικών και μιας ανήλικης. 

Άκαρπες οι έρευνες σε μεταλλείο και λίμνη

Στο μεταξύ, άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για εντοπισμό και άλλων σορών στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες έχουν ελέγξει περίπου το 95% του χώρου ωστόσο δεν έχουν εντοπισθεί νέοι σοροί. 

Ούτε και στη λίμνη το Ξυλιάτο υπάρχουν ευρήματα, παρόλο που αύριο Παρασκευή αναμένεται να γίνει μια ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί η 6χρονη Sierra Graze Seucaliuc, κόρη της δολοφονηθείσας Mary Rose Tiburcio.

Όπως αναφέρει το philenews.com, αν τελικά δεν εντοπιστούν άλλες σοροί, τότε οι ανακριτές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο ως προς το να στοιχειοθετήσουν υποθέσεις και για άλλες εξαφανισμένες γυναίκες, ακόμα και για αυτήν την εξάχρονη, που ο 35χρονος στρατιωτικός παραδέχθηκε ότι πέταξε σε λίμνη στον Ξυλιάτο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Διεθνή / Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Η συμμορία των 47 ατόμων έστελνε βρέφη σε «δικά της» νοσοκομεία για να εξασφαλίσει χρήματα από σύστημα Υγείας της Τουρκίας - Νοσοκόμες παρίσταναν τις γιατρούς - Χορηγούνταν ακατάλληλα φάρμακα στα μωρά - Παραποιούνταν η αιτία θανάτου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM