Στο χειρουργείο ο Ντάνιελ Κρεγκ - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25

Στο χειρουργείο ο Ντάνιελ Κρεγκ - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25 Facebook Twitter
0

Στο χειρουργείο οδηγείται ο Ντάνιελ Κρεγκ ύστερα από τραυματισμό του στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός της παραγωγής και του φιλμ στο Twitte.

Ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση του αστραγάλου εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα αναφέρουν πως ο Κρεγκ γλίστρησε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής με έντονη δράση.

Η γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ο Κρεγκ θα αναρρώνει για δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ενημερώνει η δήλωση.

Η ταινία Bond 25, ο πλήρης τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 όπως έχει προγραμματιστεί.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ