H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου

H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου

Μια καλοκαιρινή ιστορία φροντίδας για όλους

Τα αντηλιακά είναι μια πονεμένη ιστορία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την ίδια αγωνία, άγχος και αμφιβολία για το τι να πάρεις και για ποιον. Γιατί όταν έχεις περάσει εκείνη την ηλικία που πας για μπάνιο με την πετσέτα στο χέρι και ό,τι άλλο χρειάζεσαι στις τσέπες του σορτς και βρίσκεσαι στη φάση «μαζεύω τσάντα δική μου, τσάντα των παιδιών, τσάντα με παιχνίδια, τσάντα με αντηλιακά» τότε πρέπει να έχεις οργανωθεί πριν από το πρώτο μπάνιο και να είσαι έτοιμη να αντιστοιχήσεις το σωστό προϊόν για όλους.

 

Ευτυχώς η αναζήτηση στα περιοδικά, μαγαζιά και φαρμακεία πήρε ένα τέλος και μάλιστα αίσιο από τη στιγμή που η Avène μπήκε στην οικογενειακή τσάντα της παραλίας (και δεν έχει ξαναβγεί έκτοτε). Γιατί το πιο σημαντικό στη σχέση αγάπης με τον ήλιο είναι εκείνος ο φύλακας – άγγελος που ξέρεις πως θα προστατεύσει όλη την οικογένεια με τον πιο κατάλληλο τρόπο και με μια εμπειρία που σου δημιουργεί ασφάλεια και τα 30 χρόνια ιστορίας της Avène που ειδικεύεται στη φωτοπροστασία είναι ακριβώς αυτό που σε καλύπτει.

 

H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου

 

Το ιαματικό Νερό στη σύνθεση των αντηλιακών της Avène είναι επανάσταση που συμφωνεί με τη φιλοσοφία «αγαπώ σημαίνει προστατεύω» και σε κάνει να νιώθεις ήσυχη για τη φροντίδα που προσφέρει στην οικογένεια και σε κάθε μέλος της ξεχωριστά. Γιατί όπως και να το κάνουμε η επιλογή των αντηλιακών είναι ακόμα μια μαμαδίστικη φροντίδα (έχεις δει πολλούς μπαμπάδες να ψάχνουν σαν τρελοί τα ράφια με τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο;) Σε αυτή τη φροντίδα θα χρειαστείς το Reflexe Solaire για βρέφη και παιδιά 50+, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο ευαίσθητο δέρμα, είναι ανθεκτικό στο νερό και το πιο βασικό εφαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπο και το σώμα του μωρού σου.

 

H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου

 

Κι επειδή η ευκολία εφαρμογής είναι ακόμα πιο σημαντική για τα παιδιά που δεν κάθονται να τους βάλεις αντηλιακό και πρέπει να τα κυνηγάς στην παραλία σαν τη μαμά που δεν θα ήθελες να είσαι... η Avène σου προτείνει το παιδικό Spray SPF 50+ που έχει απαλή υφή και απλώνεται πανεύκολα (κάνε ότι κρατάς πιτσιρίκι για περισσότερο από 15'' να απλώσεις το γαλάκτωμα στο σώμα του...) Όσο για τη δύσκολη φάση της εφηβείας, η λύση έχει το όνομα Cleanance Solaire SPF 50+ για υψηλή προστασία με εξειδίκευση στο ευαίσθητο λιπαρό δέρμα αυτής της ηλικίας που χρειάζεται τη δική του φροντίδα απέναντι στη δημιουργία σμήγματος.

 

H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου


Κι αφού όλα τα παιδιά καλυφθούν απέναντι τον ήλιο, έρχεται η σειρά της μαμάς (αν δεν έχει καεί μέχρι να βάλει αντηλιακό σε όλους...) Για εμάς λοιπόν και την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες του ήλιου οι επιλογές είναι αρκετές και όλες προσφέρουν βέλτιστη προστασία UVB-UVA και συνολική κυτταρική προστασία, ενώ μέσα από την τεχνολογία καινοτομίας της Avène η αίσθηση γυμνού δέρματος σε ανακουφίζει από οποιοδήποτε βάρος. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη Fluide SPF 50+ ή στη Fluide με χρώμα SPF 50+ που θα σου δώσει κάλυψη ταυτόχρονα με την προστασία του Φωτοπροστατευτικού συμπλέγματος Sunsitive® από την Pierre Fabre Research. Εξάλλου, οι πιο απαιτητικές επιδερμίδες μπορούν να λάβουν προστασία και έξτρα φροντίδα με τη Solaire Anti-age SPF 50+.

 

H Avène καινοτομεί στην προστασία που επιθυμείς για την οικογένειά σου


Στα δύσκολα task του καλοκαιριού είναι και εφαρμογή αντηλιακού στον μπαμπά της οικογένειας (εκεί κι αν έχεις όριο τα 15''...) γι' αυτό το Mist SPF 30 είναι η νέα ευχάριστη ανακάλυψη που εκτός από αντηλιακή προστασία προσφέρει πρακτική χρήση αφού ψεκάζεις από οποιαδήποτε θέση (360ο), δεν έχει κολλώδη υφή (οπότε δεν έχεις γκρίνια) και το άρωμά του είναι super διακριτικό...


Για το φινάλε τη προστασίας, η Avène έχει πάντα το καλύτερο... Το ιαματικό νερό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι για δροσιά, ενυδάτωση και λίγο έξτρα fun που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι σκέτη απόλαυση χωρίς τον κίνδυνο της έκθεσης στον ήλιο. Τι άλλο μπορεί να θέλεις για εσένα και την οικογένειά σου;

Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon