Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μετανάστη

Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μετανάστη Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Αλεξανδρούπολη ένας μετανάστης μπροστά στα μάτια του φίλου του, όταν παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο.

Το δυστύχημα συνέβη χτες στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον μετανάστη, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιράκ και είχε εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Ο μηχανοδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με πληροφορίες από e-evros.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM