Ιρανός αξιωματούχος: «Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ»

Ιρανός αξιωματούχος: «Θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ» Facebook Twitter
0

 Ένας υψηλόβαθμος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν θα απαντήσει από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό σε οποιαδήποτε συνωμοσία των ΗΠΑ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Σημειώνεται πως οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες είναι τεταμένες μετά τις επιθέσεις σε σαουδαραβικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις.

«Αν οι Αμερικανοί σκέπτονται οποιεσδήποτε συνωμοσίες, το ιρανικό έθνος θα απαντήσει από τη Μεσόγειο μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο στρατηγός Γιαχία Ραχίμ-Σαφαβί, υψηλόβαθμος σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, σύμφωνα με το IRNA.

Το Ιράν αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία , οι οποίες σύμφωνα με την Τεχεράνη πραγματοποιήθηκαν από την οργάνωση των Χούτι της Υεμένης, σύμμαχο του Ιράν, η οποία έχει αναλάβει και την ευθύνη γι' αυτές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM