Η Κάιλι Τζένερ διέγραψε άρον άρον βίντεο με το νέο πανάκριβο αυτοκίνητό της

Η Κάιλι Τζένερ διέγραψε άρον άρον βίντεο με το νέο πανάκριβο αυτοκίνητό της Facebook Twitter
0

H Κάιλι Τζένερ φαίνεται πως εξαιτίας των πολλών αρνητικών σχολίων για το νέο της πανάκριβο αυτοκίνητο, διέγραψε τη φωτογραφία από το  Instagram.

Η 22χρονη αγόρασε μια Bugatti Chiron αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων και με υπερηφάνεια έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Instagrm. Aν και το ποσό αυτό είναι μια περιουσία που πολλοί δεν μπορούν καν να ονειρευτούν, η Τζένερ είναι η νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος και τα τρία εκατομμύρια δεν θα της λείψουν.

Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες. Οι φανς της όχι μόνο δεν της ευχήθηκαν «καλοτάξιδο» , αλλά φαίνεται πως «μπούχτισαν» με την επίδειξη πλούτου και άρχισαν την επίθεση. 

Η Τζένερ έχει επίσης δύο Range Rovers, μια Rolls-Royce, μια Ferrari, μια Porsche και μια Lamborghini. Η Bugatti Chiron όμως είναι το πιο ακριβό της απόκτημα που προκάλεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

freaky friday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Τα μηνύματα σχολίαζαν πως είναι περιττή μια τέτοια αγορά και ακόμη πιο περιττή η επίδειξη. «Θα μπορούσες να ταΐσεις ένα ολόκληρο χωριό για ένα χρόνο», αναφέρει ένα ενδεικτικό του κλίματος, μήνυμα. «Βοήθησε καλύτερα ανθρώπους που πεινάνε και μην πετάς λεφτά», αναφέρει άλλος χρήστης. Αυτά είναι μόλις 2 από τα μηνύματα που πάνω-κάτω επαναλάμβαναν την ίδια κριτική.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, η Τζένερ πούλησε το όχημα και έκανε δωρεά τα χρήματα, σχολιάζει με σαρκασμό ένα από τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο. Μπορεί η Τζένερ να μην πούλησε την Bugatti Chiron, αλλά διέγραψε το βίντεο από το λογαριασμό της. Φυσικά είναι γνωστός ο κανόνας του ίντερνετ πως άπαξ και κάτι βγει, δεν εξαφανίζεται ποτέ από παντού - οπότε ιδού το βίντεο που προκάλεσε και εξαφανίστηκε:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρση Σωτηροπούλου στη LiFO: «Παραμένω ψύχραιμη»

Βιβλίο / «Παραμένω ψύχραιμη»: Η Έρση Σωτηροπούλου σχολιάζει στη LiFO τα προγνωστικά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα τιμηθεί με Νόμπελ Λογοτεχνίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τη θέλουν να «παίζει» ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς νικητές του φετινού βραβείου;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ