Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου Facebook Twitter
0

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει στις 10 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, στις 16:30, ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο γραφείο του στη Βουλή τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού. Από το βήμα της 4η Ευρω-αραβικής Συνόδου, ο Κύπριος πρόεδρος έστειλε μήνυμα πως η Κύπρος είναι αποφασισμένη να προχωρήσει απρόσκοπτα στους ενεργειακούς σχεδιασμούς και πως δεν έχει ανάγκη από εγγυητές ή κηδεμόνες.

«Είμαστε αποφασισμένοι, παρά τις τελευταίες προκλήσεις, να προχωρήσουμε απρόσκοπτα στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και να αξιοποιήσουμε τα αποθέματα του φυσικού αερίου που έχουν ανακαλυφθεί ή θα ανακαλυφθούν, ως πηγή περιφερειακής οικονομικής συνεργασίας, ανάπτυξης και συνεργασίας» ανέφερε πρόσφατα ο κ. Αναστασιάδης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM