Έγκλημα στα Μέγαρα: Προφυλακιστέος ο δράστης- «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Έγκλημα στα Μέγαρα: Προφυλακιστέος ο δράστης- «Ήθελα να αυτοκτονήσω» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος από τα Μέγαρα, που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία σε βάρος του 48χρονου κουνιάδου του και την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου του θύματος.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στον 3ο Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου απολογήθηκε επί περίπου μιάμιση ώρα, ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τι έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο σπίτι των δύο θυμάτων, όπου φέρεται να εισέβαλε πυροβολώντας το ζευγάρι εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος, ο 50χρονος ανέφερε πως το επίμαχο απόγευμα είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και για αυτό πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αδελφής του 48χρονου, ώστε να αποχαιρετίσει το παιδί του.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσκόμισε στον ανακριτή ιατρικά πιστοποιητικά και συνταγές χορήγησης φαρμάκων για ψυχολογικά προβλήματα που ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει. Κατέθεσε παράλληλα αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM