ΗΣΑΠ Μοναστηράκι: Οι κάμερες δεν δείχνουν να πλησίασε κάποιος τον άνδρα που πέθανε αιμόφυρτος

ΗΣΑΠ Μοναστηράκι: Οι κάμερες δεν δείχνουν να πλησίασε κάποιος τον άνδρα που πέθανε αιμόφυρτος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο άγνωστος άνδρας που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι στον σταθμό Μοναστηράκι, πέθανε μετά από ακατάσχετη αιμορραγία. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Αρχικά οι πληροφορίες από τον ΗΣΑΠ αλλά και από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για μαχαιρωμένο άνδρα. Όταν όμως διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», οι γιατροί που τον εξέτασαν μετέφεραν σε αστυνομικούς ότι ο άνδρας, που βρέθηκε αιμόφυρτος, δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό κάμερες ασφαλείας, ενώ διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, στο υλικό του κυκλώματος ασφαλείας δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι», ενώ σημειώνεται ότι κινούνταν βοηθούμενος από περιπατητήρα.

 Τα αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία- νεκροτομή). 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM