Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα Facebook Twitter
0

Παραδόξως το κερί «This Smells Like My Vagina» με «άρωμα αιδοίου» που πωλείται στο διαδικτυακό κατάστημα Goop έχει γίνει ανάρπαστο και τώρα η Γκούινεθ Πάλτροου αποκάλυψε το παρασκήνιο.

Η είδηση για το συγκεκριμένο προϊόν έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ γρήγορα viral και η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα αλλά και το όνομα, πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers».

«Βασικά ξεκίνησε σαν αστείο. Ήμουν με τον [αρωματοποιό] Ντάγκλας Λιτλ για το brand του Heretic και χαζολογούσαμε. Κάποια στιγμή μύρισα αυτό το πράγμα και του λέω, "Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου"», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Προφανώς και έκανα πλάκα. Και είχαμε πάρει επίσης [παραισθησιογόνα] μανιτάρια -όχι, όχι δεν είχαμε πάρει», συνέχισε.

 

Καθώς όμως είχε ήδη κάνει τον παραλληλισμό με το δικό της αιδοίο, το όνομα έμεινε. «Οπότε βασικά έμεινε και το βρίσκαμε αστείο αλλά και λίγο πανκ ροκ. Νομίζω οι γυναίκες, πολλές από εμάς, έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένους βαθμούς ντροπής σχετικά με το σώμα μας και γενικά. Οπότε αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο ένα λίγο ανατρεπτικό κερί για όλες εμάς εκεί έξω», εξήγησε η ίδια. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά για τα κεριά «με άρωμα αιδοίου» και πώς προέκυψε το όνομα Facebook Twitter

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο online κατάστημα της Goop, οι Πάλτροου και Λιτλ «δεν κατέληξαν να εμφιαλώσουν ένα αστείο, φοβερό, σέξι και αναπάντεχα όμορφο άρωμα», αλλά σκέφτηκαν πως θα ήταν «τέλειο σαν κερί» και έτσι γεννήθηκε το περίφημο προϊόν.

Το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί «από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας» και το προϊόν κοστίζει 75 δολάρια, ενώ έγινε sold out ελάχιστα μετά την κυκλοφορία του.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Πολιτισμός / Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Στη σκηνοθέτιδα και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών και στον σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό το παράσημο του Αξιωματικού του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών.
LIFO NEWSROOM
Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Πολιτισμός / Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Η Hsu είχε ιστορικό επιληψίας και καρδιακής νόσου και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω κρίσεων. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τον Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή DJ Koo, καθώς και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της
LIFO NEWSROOM
Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Πολιτισμός / Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Τα λόγια της Shakira έρχονται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε εφαρμόσει αυστηρά μέτρα κατά των μεταναστών χωρίς έγγραφα
LIFO NEWSROOM