Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου»

Τέλος οι πλαστικές για την Τζέιν Φόντα: «Είμαι ματαιόδοξη αλλά δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου» Facebook Twitter
0

Η Τζέιν Φόντα μίλησε για τις δυσκολίες στο να αποδεχθεί τον εαυτό της αλλά και την απόφαση να σταματήσει οριστικά τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν θα υπάρξουν άλλες πλαστικές επεμβάσεις- δεν θα κόψω άλλο τον εαυτό μου. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά με την αποδοχή του εαυτού μου, δεν μου είναι εύκολο», είπε η 82χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο Elle Canada. 

Όπως εξήγησε η ίδια, που αναφέρθηκε επίσης στην παλαιότερη μάχη της με την βουλιμία, την οποία δεν κατάφερε να ελέγξει πριν την φτάσει στην ηλικία των 40, σήμερα παλεύει να είναι πιο ειλικρινής και ανοιχτή από ποτέ σχετικά με τις ανασφάλειές της- ειδικά στα social media.

«Προσπαθώ να ξεκαθαρίζω πως ήταν ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για μένα», είπε σχετικά με το πώς χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δημοσιεύω φωτογραφίες στις οποίες δείχνω καταβεβλημένη- μια φορά μου έλειπε ένα δόντι! Αυτό είναι ψεύτικο δόντι», είπε για ένα από τα εμφυτεύματα στο στόμα της. «Είχε βγει σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και το πόσταρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The people who tend to really show up for me—and whom I show up for—are my women friends,” says Fonda. Read the full interview with our March issue cover star now on ELLECanada.com. #ELLECanada #JaneFonda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Canada (@ellecanada) στις


Η διάσημη ηθοποιός, που πρόσφατα αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον ακτιβισμό για την κλιματική αλλαγή, μίλησε επίσης για όσα χρειάστηκε να περάσει στην ζωή της για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα.

«Έχω ψυχολογικά τραύματα που ποτέ δεν θα ξεπεράσω. Μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι. Μαθαίνεις να τα διώχνεις στην γωνία, τους βάζεις ένα καπέλο [σ.σ. dunce cap, μυτερό καπέλο σε σχήμα κώνου που το φορούσαν ως τιμωρία στους κακούς μαθητές] και τους απαγορεύεις να βγουν προς τα έξω», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here’s me the next morning. I couldn’t get my dress unzipped so I slept in it.. never wanted a husband in my life until now

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

If you’re wondering what I’m doing today... #OnTheSet #GraceAndFrankie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Fonda (@janefonda) στις


Σύμφωνα με την ίδια, μερικές από τις ανασφάλειές της είναι αποτέλεσμα της εποχής στην οποία μεγάλωσε, «μια εποχή που πίστευαν ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες, συναγωνίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να εξολοθρεύσουν η μία την άλλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορούμε να καταφέρουμε αν συνεργαστούμε. Αυτό που μας καλεί να κάνουμε αυτή η περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας είναι να δράσουμε συλλογικά. Και οι γυναίκες είναι οι πιο δεκτικές στην ιδέα της συλλογικής δράσης», τόνισε η Τζέιν Φόντα,προσθέτοντας πως «τίποτα καλό δεν συμβαίνει χωρίς μαζική κινητοποίηση και χρειαζόμαστε τώρα κάτι τέτοιο να εστιάσει στην κλιματική αλλαγή».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ