Αγανακτισμένοι με την ηγεσία τους οι άνδρες των ΜΑΤ στην Κερατέα

Αγανακτισμένοι με την ηγεσία τους οι άνδρες των ΜΑΤ στην Κερατέα Facebook Twitter
0

Έτοιμοι να καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του υφυπουργού Οθωνα, του αρχηγού της Αστυνομίας και του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ είναι οι άνδρες των ΜΑΤ σύμφωνα με το blog www.lavreotiki.com Toυς κατηγορούν για διαρκή έκθεση των αστυνομικών σε κίνδυνο της ζωής τους, όλο αυτό τον καιρό στην Κερατέα. Μάλιστα το σάιτ δημοσιεύει και φωτογραφία από το συμβολικό αποκλεισμό που πραγματοποίησαν άνδρες των ΜΑΤ στην είσοδο των εγκαταστάσεων της μονάδας στο Γουδί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη όπως λένε αντιμετώπιση που έχουν από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στο www.lavreotiki.com αντιμετωπίζονται προκλητικότατα σαν αναλώσιμο υλικό και όχι ως κρατικοί υπάλληλοι που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τους πολίτες. Αντιθέτως-λένε- στην περιοχή της Κερατέας, έχουν εγκλωβιστεί εδώ και μήνες σε ένα επικίνδυνο αδιέξοδο με τους πολιτικούς να κρύβονται, χωρίς να έχουν το παραμικρό πολιτικό σθένος να αντιμετωπίσουν την εκρηκτική κατάσταση με πολιτικές πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν την κατάσταση. “Έχουμε μπει σε έναν αιματηρό ανταρτοπόλεμο με δολοφονικά εκρηκτικά και μετράμε καθημερινά απώλειες και είναι πραγματικό θαύμα που δεν είχαμε ακόμη θύματα. Την περασμένη Τρίτη τρεις νεαροί αστυνομικοί έπαθαν σοβαρότατα εγκαύματα στα χέρια. Σακατεύονται άνθρωποι για μια ολόκληρη ζωή και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να συνεχιστεί.»

Πάντως στο ίδιο site τα ντοκουμέντα που δημοσιεύονται αποδεικνύουν ότι οι άνδρες των ΜΑΤ, μπορεί να είναι αγανακτισμένοι από την αντιμετώπιση που έχουν από την ηγεσία τους, την ώρα της “δουλειάς” όμως τα δίνουν όλα.

Στο www.lavreotiki.com έχει “ανέβει” και βίντεο από την -απρόκλητη όπως επισημαίνεται- επίθεση διμοιρίας των ΜΑΤ που σταθμεύουν στην περιοχή του Οβριοκάστρου στις 3.30 τη νύχτα σε 8 άτομα τα οποία βρίσκονταν ως ομάδα περιφρούρησης στο μπλόκο του Λαυρίου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πολιτών της Λαυρεωτικής, περίπου 25 αστυνομικοί των ΜΑΤ που έφτασαν με λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν ουρλιάζοντας στα δύο προκατασκευασμένα κιόσκια και άρχισαν με απίστευτα βίαιο τρόπο να ξυλοκοπούν τους κατοίκους, ηλικιωμένους στο σύνολό τους, ενώ προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο μπλόκο. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, οι αστυνομικοί τους οδήγησαν όλους σε ένα ξύλινο παράπηγμα που λειτουργεί ως κυλικείο και έμπαιναν μέσα δύο – δύο για να εκτονώσουν την οργή τους στα σώματα των κατοίκων. Ο ένας από τους κατοίκους του Λαυρίου, λίγο έλειψε να πάθει ανακοπή καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Όταν αποχώρησαν οι αστυνομικοί, οι 8 τραυματίες κάλεσαν σε βοήθεια και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM