ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2017 | 12:47

Δε ξέρω τι μου συμβαίνει

Είμαι 16 χρονών.. Ζω σε ένα όμορφο περιβάλλον με γονείς που κάνουν τα πάντα για μένα και την αδελφή μου. Κάποιες φορές νιώθω απίστευτα στεναχωρημένη και συχνά πιστεύω ότι δεν με καταλαβαίνουν, ενώ είμαι αρκετά σίγουρη ότι στην ηλικία μου κάνανε πάνω κάτω τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που είναι καλοί και υπομονετικοί ως γονείς τους κρύβω πράγματα. Αρκετά πράγματα. Κάποιες φορές όχι τόσο σημαντικά αλλά και πάλι.. Η μητέρα μου θα βρει κάποια στιγμή να το κοπανήσει. Εδώ και ένα μήνα είμαι με ένα αγόρι, μια χαρά παιδί, και καλά περνάμε και όλα.Δεν μπορώ να το πω στους γονείς μου αυτό. Όχι επειδή δεν θέλω αλλά επειδή ξέρω ότι θα γίνει χαμός. Θα είναι εντελώς κατά με αυτή τη κατάσταση. Δεν θέλω να κρύβομαι και προπαντός θέλω να τους λέω την αλήθεια για τέτοια θέματα για να είναι και αυτοί ενημερωμένοι για το που βρίσκομαι και με ποιον. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό και συνεχίζω να λέω ψέματα, άσχετα που κάτι έχουν καταλάβει κάτι απλά εγώ τα αρνούμαι για τους παραπάνω λόγους. Εύχομαι πραγματικά να καταλάβουν ότι δεν γίνεται να είναι τόσο απόλυτοι πάντα και ότι χρειάζεται αμοιβαία υποχώρηση κάποιες φορές- έτσι ώστε να έχουν και αυτοί τον έλεγχο. Θέλω να τους το πω πραγματικά. Θα το κάνω σύντομα....απλά πρώτα θα πρέπει να αναλογιστώ τις συνέπειες..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε μου δε θα καταλαβω γιατι οι γονεις εχετε προβλημα εαν η κορη/γιος σας(με τη κορη συμβαινει κυριως αυτο) εχει αγορι/κοπελα,τη στιγμη που ειναι κατι πολυ φυσιολογικο.Γιατι το κανετε τοσο θεμα και τρελεναιστε?τι φανταζεστε δηλαδη?προτιματε τα παιδια σας να σας λενε ψεματα και να σας κρυβουν πραγματα(καλη ωρα η εξομολογηση αυτη) απτο να τα μοιραζονται ολα μαζι σας και να μπορειτε να τα συμβουλευετε?ειναι κατι τοσο τρομερο πια?
Scroll to top icon