ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2017 | 01:03

Δεν πρεπει

Να μου λειπεις. Με κοροιδευες οσο ημασταν μαζι και πηγαινες με αλλες (τα εμαθα μετα), τα εφτιαξες με την καινουρια μου φιλη πριν ακομη χωρισουμε και συγκατοικεις μαζι της, ενω εγω χτυπιομουν και πονουσα και εκλαιγα γιατι πιστεψα οταν μου ελεγες οτι εισαι το αλλο μου μισο και δε ζεις χωρις εμενα, γιατι ειμαι οτι καλυτερο σου συνεβη, τα ειπες ολα στην παλια σου κολλητη που τωρα γινατε ξανα ενα και με κανατε και μπλοκ. Κι ομως ακομη μου λειπεις. Ε, ειμαι ή δεν ειμαι τρομπα? Βριστε αφοβα. Το κανω και εγω συχνα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Τσιχλόφουσκα. Κοπελιά, δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Τέτοια γεγονότα πλήττουν την αυτοπεποίθησή μας και ουσιαστικά σε κάνουν να θες την επιβεβαίωση που σου υποσχέθηκε κάποιος αλλά εν τέλει στην αρνήθηκε για να ξαναβρείς τους φυσιολογικούς σου ρυθμούς. Οι μόνες φάσεις που δεν μπορείς να απομυθοποιήσεις τελικά, είναι όταν αγαπάς τον άλλον. :)
Scroll to top icon