ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 00:13

θελει τριο

Χρονια τωρα μου αρεσει παρα πολυ καποιος. Το καταλαβε μονος του, ομως ειναι με αλλη. Ολα αυτα τα χρονια, μου προτεινει συνεχεια να κανουμε τριο. Ουτε μαζι του, ουτε με αλλον θελω να κανω κατι τετοιο. Θελω ομως την επομενη φορα που θα μου το ξαναπει, να του πω κατι για σπασιμο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πες του "Γιατί, μόνος σου δεν μπορείς;" με το ανάλογο ειρωνικό υφάκι του σηκωμένου φρυδιού (και εννοείται δεν θα κάτσεις να περιμένεις απάντηση)
Δως του σε dvd το "Τριο στουτζες" και πες του:"Το μονο τριο που θα παρεις απο μενα ειναι αυτο".Γενικα, πιστευω εφοσον δεν βρισκεστε στο ιδιο μηκος κυματος, καλυτερα να ξεκοψετε.
Αυτός σε δουλεύει εμφανέστατα - όπως και την κοπέλα του, βέβαια...Σεβασμός, λέξη άγνωστη.Εσύ, για σπάσιμο, μπορείς να κάνεις το εξής: την επόμενη φορά, θα του πεις ότι στο μεσοδιάστημα ήδη απέκτησες αυτή την εμπειρία, ή/και πως δεν είναι για να το κάνεις με όποιον να'ναι...Και ότι δυστυχώς, για κάτι τέτοιο, αυτός δε σου γεμίζει το μάτι.Κάνε πρόβες για να φανείς πειστική... Και άσε τον στη σχεσούλα του (της κακιάς ώρας), μην κράξουμε και εσένα, ως επίδοξη αντροχωρίστρα...
Scroll to top icon