ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2017 | 14:32

Κάναμε σχεδόν σεξ...

Ήταν η πρώτη του και πρώτη μου φορά. Υποτίθεται ότι έχει αισθήματα για μένα και νοιάζεται. Κατεβαίνω για νερό και τον βλέπω να απαντά μυνηματα στο Facebook. Την επόμενη μέρα ούτε ένα τηλέφωνο και σήμερα πρώτα μου λέει ότι του έλειψα και μετά όταν του είπα να βρεθούμε μου είπε ότι θέλει να πάει σονι και καλά για ψαροντουφεκο. Νιώθω αίσχος αλήθεια. Αισθάνομαι πολύ πληγωμένη. Τέλος. Απλά τέλος. Είσαι ο καλύτερος.... Όντως είσαι ο καλύτερος. Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ουπς! Όπως και εσύ καταλαβαίνεις φίλη μου, αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικός για εσένα. Έχει υιοθετήσει την γνωστή πλέον συμπεριφορά του"καληνυχτάκια". Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς. Αν όμως τον θες καλό θα ήταν να συζητήσετε οι δύο σας πάνω στο ζήτημα και όχι από Facebook.
Νιώθει μια φυσική συστολή κι αμηχανία εφόσον πλέον η σχέση σας άλλαξε ανεπιστρεπτί. Αφού σου είπε πρώτο πράγμα ότι του έλλειψες το βρίσκω ΟΚ. Δεν χρειάζεται να σε πνίγει στα μηνύματα για να δείξει νοιάξιμο. Ενδεχομένως να νιώθει αμηχανία για το τι θα ζητήσεις εσύ την επόμενη φορά. Δώσε λίγο χρόνο.
Scroll to top icon