ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2017 | 00:26

Δεν με ικανοποιεί!!!

Γειά σας με λένε Γεωργία! Είμαι 18 χρονών και είμαι με το αγόρι μου ένα χρόνο και εννέα μήνες! Το αγόρι μου είναι επίσης 18 χρονών. Μόλις τελειώσαμε τις Πανελλαδικές. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τη σχέση μας αλλα έχουμε κάνει τα προκαταρκτικά! Τα οποία πάντα μα πάντα εκτός από 5 φορές δεν ήταν στο σπίτι του αλλά ήταν σε κάτι εκδρομές με το σχολείο μας! Είμαστε Και οι δύο άπειροι με τη μόνη διαφορά ότι Εγώ ψάχνω να μάθω Περισσότερα! Ενώ Εγώ τον κάνω να ολοκληρώσει εκείνος μέχρι στιγμής δεν τον το έχει καταφέρει. Μέχρι φέτος το Δεκέμβριο Που πήγαμε τη πενθήμερη εκδρομή μας δεν Μου άρεσε το στοματικό...όμως όταν πήγαμε Στην εκδρομή ήταν ότι Πιο ωραίο..δυστυχώς όμως τελείωσε εκεί! Από τότε μέχρι τώρα εξακολουθεί να μην Μου αρέσει Και να μην τελειώνω! Εγώ πιστεύω πως είναι πως πηγαίνουμε διαρκώς στο σπίτι Του. Θα θέλαμε πάρα πολύ τη βοήθεια σας. Ευχαριστούμε!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ξεκάθαρα θέμα feng shui.Αν έχει η "πεθερά" τίποτα σεμέν και τέτοια να μαζευτούν πάραυτα.Τσεκάρετε και με μια πυξίδα τον προσανατολισμό του κρεβατιού.Δεν παίζουμε μ'αυτά τα πράγματα.
Scroll to top icon