ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 22:47

Εξήγηση

Εξηγησα στην κοπέλα μου πως δεν μ αρέσει το σεξ γιατί δεν θεωρώ ότι μου προσφέρει κάτι, οπότε για το καλό της πρέπει να χωρίσουμε, αν και δεν θα είχα πρόβλημα να είμαστε μαζί χωρίς σεξ. Αυτή έχει σπάσει τα τηλέφωνα 3 μέρες τώρα...τι να θέλει? αφού οι γυναίκες μόνο για το σεξ ενδιαφέρονται, σιγά μη θέλει να κάνουμε απλώς παρέα...
9
 
 
 
 
σχόλια
τα μπέρδεψες, οι ΑΝΤΡΕΣ μόνο για το σεξ ενδιαφέρονται, η επικρατέστερη άποψη αυτή είναι και εσύ είσαι η εξαίρεση.Κάνε πέρα την κοπέλα...αφού πρώτα βεβαιωθείς πως δεν σου κάνει, εσύ θες αυτό, αν η άλλη εκείνο, άρχισε να ψάχνεις για άλλο ταίρι. Επίσης το τι θες μέσα σε μία σχέση το ξεκαθαρίζεις απ' την αρχή, ίσως τότε η κοπέλα να πληγωνόταν λιγότερο...λάθος σου μεγάλο, δεν πειράζει, κοιτάς να μην το ξανακάνεις.Τέλος, σε καμία περίπτωση, εάν δεν σ' αρέσει το σεξ, δεν είσαι κρυφή, έλεος, το σεξ δεν σε κάνει λιγότερο ή περισσότερο άντρα. Ούτως η άλλως, ο κάθε άνθρωπος έχει τις ανάγκες του, βρες ακριβώς αυτό που ψάχνεις και μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.
Λες ότι "οι ΑΝΤΡΕΣ μόνο για σεξ ενδιαφέρονται" αλλά μετά λες ότι αν δεν του αρέσει το σεξ δεν τον καθιστά κρυφή και ούτε τον κάνει λιγότερο άντρα.Άρα ή λες δυο αντίθετα πράγματα ή οι άντρες δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για το σεξ.Hint: Ενδιαφερόμαστε και για μπύρες.
Το ''οι ΑΝΤΡΕΣ μόνο για σεξ ενδιαφέρονται'' δεν είναι προσωπική μου γνώμη, είπα αυτή είναι η επικρατέστερη άποψη, η οποία και ΔΕΝ με εκφράζει, απλά επισήμανα το πως πάει για την πλειοψηφία και γενικά τι επικρατεί περισσότερο, οπότε σύμφωνα μ' αυτό το σκεπτικό ο φίλος είναι η εξαίρεση. Ηint : Για να βγάλει κανείς συμπεράσματα και για την ακρίβεια ορθά συμπεράσματα, πρέπει οπωσδήποτε να έχει και μία άριστη αντιληπτική ικανότητα,σε περίπτωση που δεν διαθέτεις κάτι τέτοιο ή αυτή σου η ικανότητα δεν είναι αναπτυγμένη, αφήνεις τα συμπεράσματα σε άλλους που κατέχουν περισσότερο το άθλημα.
Δεν φταίει κανενός η ικανότητα αντίληψης όταν αναφέρεις απόψεις "άλλων" ενώ δεν ξεκαθαρίζεις πουθενά ότι δεν τις ενστερνίζεσαι (σχόλιο με απόψεις "άλλων...καλό!)" Και δεν το ξεκαθαρίζεις πολύ απλά διότι δεν αποποιείσαι κάτι τέτοιο. Είναι σαν να γράφω ότι "όλες οι γυναικες είναι πουτάνες, η επικρατέστερη άποψη αυτή είναι και εσύ είσαι η εξαίρεση". Είναι σαν να λέω καθαρά ότι όλες είναι. Hint: Σιγά το γιλέκο των ΟΠΚΕ, αλλάξαμε πάνα.
Μα δεν είμαι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσω κάτι.Αλλά ok, ας σου κάνω τη χάρη, ας το αποποιηθώ τώρα, εγώ προσωπικά αρνούμαι πως μόνο το σεξ ενδιαφέρει όλους τους άντρες. Όπως βλέπεις, φίλτατε, για να μην γίνονται τέτοια μπερδέματα, καλύτερα να κάνεις τα σχόλιά σου κάτω από άλλα που είναι εκφρασμένα πιο ξεκάθαρα. Hint : Εντάξει τότε. Θα βάλω γιλέκο της ΕΚΑΜ να ξανά αλλάξετε.
Αυτό που ΟΛΕΣ πρέπει να έχουμε μια ταμπέλα για να δικαιολογήσουν κάποιοι τις ανεπάρκειες τους, να το κοιτάξετε οι "λίγοι". Στάσου στο ύψος σου (!) και μην της απαντάς, αν πραγματικά θέλεις το καλό της.
Μάλλο δεν σε ελκύει η κοπέλα σου. Αν ήταν καμιά έκφυλη με βυζάρες και κώλο, θα δεις για πότε θα ήθελες να την ποτίζεις.Αλλιώς πρέπει να το κοιτάξεις μην είσαι κρυφή.
Scroll to top icon