ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2017 | 01:02

Παλιά είχα πολλές παρέες

Έβγαινα περνούσα καλά μέχρι που μεγάλωσα και κατάλαβα τι θα πει σαπίλα και εκμετάλλευση. Μόλις ξύπνησα και κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν κάτι από εμένα πια με απομάκρυναν με συνοπτικές διαδικασίες. Έμεινα μόνη και προσπάθησα να γνωρίσω νέους ανθρώπους, λέω δεν είναι όλοι ίδιοι. Και γνώρισα αλλά πάλι τα ίδια σκα...Μετά από ενάμιση χρόνο φιλίας σταμάτησε να μου μιλάει επειδή της είπα ότι μου την έπεσε το αγόρι της. Αντί να χωρίσει τον μαλ.. έδιωξε εμένα. Έλεος λέω δεν γίνεται αυτό. Βλέπω μακροχρόνιες φιλίες και αναρωτιέμαι γιατί εγώ πέφτω σε όλες τις περιπτωσάρες. Είμαι 20 χρονών και ήδη έχω μπει στο τρυπάκι της μοναξιάς γιατί φοβάμαι ότι αν ανοιχτώ πάλι θα πληγωθώ. Και δεν μου φτάνουν αυτά τα οικονομικά μου είναι τραγελαφικά και ο πατέρας μου βρήκε γκόμενα. Τώρα εγώ φταίω να κλειστώ σε κάνα μοναστήρι??
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ μικρή ακόμη για να μιλάς για μία κατάσταση ως μόνιμη. Πάντως, μην συγχέεις τις ''παρέες'' της προσκολλήσεως με τις φιλίες: οι πρώτες είναι πάμπολλες για πολλούς, οι πραγματικοί φίλοι όμως σπανίζουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon