ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 12:50

Εσείς πως το βλέπετε;

Συνηθίζω να σηκώνω το κινητό του άντρα μου αν ο ίδιος εκείνη την στιγμή δεν μπορεί. Το ίδιο κάνει και αυτός. Χθες μου τηλεφώνησε μια φίλη ενώ ήμουν στην κουζίνα και είχα αφήσει το κινητό στον κήπο όπου καθόμασταν με τον άντρα μου. Εκείνος το σήκωσε, και όταν βγήκα πάλι έξω μου είπε πως με κάλεσε μια φίλη η οποία ακούστηκε ενοχλημένη, και αν θέλω να την πάρω. Την κάλεσα, και αρπαχτήκαμε γιατί μου είπε πως αυτό που έκανε ο άντρας μου είναι αδικαιολόγητο και πως εκείνη δεν επιτρέπει στον δικό της να αγγίζει το κινητό της. Της είπα πως εμείς έτσι το συνηθίζουμε αν ο άλλος εκείνη την στιγμή δεν μπορεί, αλλά αυτή ήταν ανένδοτη και μου είπε πως αυτό είναι απαγορευτικό και πως το ίδιο θα μου έλεγε και ο οποιοσδήποτε.Γιατί να είναι απαγορευτικό; Δεν το καταλαβαίνω. Ρώτησα άλλες δυο φίλες μου οι οποίες επίσης λένε πως δεν θα άφηναν τον άνδρα τους να το σηκώσει. Το βρίσκω πολύ περίεργο όλο αυτό, γιατί ξέρω πως τουλάχιστον η μια ψάχνει συστηματικά το κινητό του άντρα της (όταν φυσικά εκείνος δεν βλέπει), αλλά από την άλλη βρίσκει απαράδεκτο αυτό που κάνουμε εμείς.Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να θυμώσω αν σήκωνε κάποιος άλλος όποιο κινητό και να καλούσα. Άλλη μια φορά, παλιότερα, με είχε πάρει μια φίλη και το σήκωσε η ξαδέρφη μου γιατί εγώ οδηγούσα, και θυμάμαι πως και εκείνη είχε ενοχληθεί. Μα για ποιόν λόγο να ενοχληθεί κάποιος για κάτι τέτοιο; Δεν το καταλαβαίνω με τίποτε, δώστε μου τα φώτα σας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ενοχλούνται. Οκ εκείνες μπορεί να μην το κάνουν έτσι, αλλά εσείς το κάνετε έτσι.Θα έπρεπε να το σεβαστούν και εν τελεί ο καθένας ας κάνει κουμάντο στο δικό του κωλο.Εν τω μεταξύ, τέτοιες μην πω, μόνο εμείς οι γυναίκες τις κάνουμε. Βάλε τώρα δυο φίλους άντρες, που παίρνει ο ένας τηλ τον άλλον και το σηκώνει το τηλ η γυναίκα του. Δεν νομίζω καν να το κάνανε θέμα.
Scroll to top icon