ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2017 | 12:33

Σπουδές........

Περασα τει πολιτικών μηχανικών στην επαρχία και σκέφτομαι αν αξίζει να παω.. max θα μου δίνουν 400 το μηνα για το σπίτι και για εμένα μαζί.. και λεω μήπως με συμφέρει ένα ιεκ που θα έχει 200-250 και είναι για δύο χρόνια.Προφανώς και έχει άλλη αξία το τει.. Αλλά δεν νομίζω πως θα τα βγάλω πέρα με τοσα λιγα σε κάτι ξένο για εμένα
9
 
 
 
 
σχόλια
Οι πολιτικοί μηχανικοί των ΤΕΙ έχουν πολύ περιορισμένα εργασιακά δικαιώματα και δεν μπορούν να αναλάβουν έργα πέρα από κάποια έργα πολύ μικρής κλίμακας. Επιπλέον δεν γίνονται δεκτοί από το Τεχνικό Επιμελητήριο και το ΤΣΜΕΔΕ. Εγώ είμαι τοπογράφος μηχανικός από το ΕΜΠ και παρότι είμαι μηχανικός διαφορετικής ειδικότητας, έχω ακριβώς τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τον πολιτικό μηχανικό του ΤΕΙ στον τομέα των δομοστατικων που είναι ο κυρίαρχος τομέας του πολιτικού μηχανικού. Για οποιονδήποτε κλαδο μηχανικού του κατασκευαστικού τομέα, θα σου έλεγα μακριά από ΤΕΙ και ειδικά από ΙΕΚ. Τα ΙΕΚ είναι ακόμα χειρότερα από θέμα επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Αφού κατάφερες και πέρασες πολιτικός μηχανικός μην το σκέφτεσαι καν για ΙΕΚ.Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου για κανένα λόγο.Όταν θα τελειώσεις δεν ξέρεις πώς θα είναι τα πράγματα αλλά ακόμα και να μην είναι καλά για την Ελλάδα,θα έχεις ένα ισχυρό χαρτί για έξω.Όσο για τα έξοδα,αν βρεις μια part-time απασχόληση όπως σου είπαν και πιο πάνω, και προσέχεις τι ξοδεύεις, θα είσαι μια χαρά.
Το να πιάσεις μια δουλειά στην επαρχία, δεν έχει περάσει από το μυαλό σου, υποθέτω...Πράγμα που σημαίνει ότι όπου και να πας, το ίδιο τεμπέλης και ανίκανος θα είσαι...Να δω ποιός θα σου φταίει μετα..
Κι εσύ ποιός είσαι, επιθεωρητής ευγένειας;(με τέτοιο ψευδόνυμο, μάλλον κάτι τέτοιο την έχεις δει...)Αχ είχαν σεβασμό στους γονείς τους που στερούνται τα 400 Ευρώ για να έχουν αυτοί ευκαιρίες, επαφή με την πραγματικότητα και αυτοσεβασμό, αυτά τα άσχετα που δεν έχουν καταλάβει σε τι κόσμο ζούνε, αντί να έρχονται να κλέγονται εδώ κυριολεκτικά για το που θα περάσουν καλύτερα, θα τους έλεγα μπράβο. Άσε ρε Πάντρε, είναι να τους πάρει κανείς στα σοβαρα;;!!
Ας διορθώσω και τα λαθάκια που προσεξαψευδώνυμοκλαίγονταιΌχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί σε βλέπω έτοιμο για νέο κύρηγμα, περί ορθογραφίας αυτή τη φορά....Τι να κάνω, δεν πήγα στο ελληνικό σχολείο...
Οι πολιτικοί μηχανικοί στην Ελλάδα δεν έχουν καθολου δουλειά και οπως φαινεται για αρκετο καιρο ακομη.Το να περάσεις πολυτεχνείο είναι καλύτερο απτό ΤΕΙ για την συγκεκριμένη ειδικότητα αλλά και παλι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν θα σου πρότεινα να πας αλλά ουτε και να πας στο ΙΕΚ που φυσικά και δεν συγκεκρινεται με το πανεπιστήμιο. γνώμη μου να ξαναδώσεις για κάτι καλύτερο αν μπορείς και εχεις την οικονομική δυνατότητα. Εγώ αυτό θα σου πρότεινα αλλά απο κει και πέρα εσύ ξέρεις..
Scroll to top icon