ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2017 | 11:32

Δεν τον θέλουν οι δικοί μου,είμαστε ερωτευμένοι

Είμαι εδώ και 5 μήνες με ένα παιδί.Έχουμε 6 χρόνια διαφορά ηλικίας,περνάμε υπέροχα μαζί.Με στηρίζει πάρα πολύ και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα.Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα...Υπάρχει κόσμος που ασχολείται συνέχεια μαζί μας και σχολιάζει οτιδήποτε κ αν κάνουμε.Υπάρχουν γνωστοί που πιάνουν τους δικούς μου και τους λένε διάφορα γ αυτόν...Εγώ ξέρω όμως ότι δεν ισχύει τίποτα.Είμαι ευτυχισμένη μαζί του,φεύγω φοιτήτρια μακριά όμως έχουμε συζητήσει και καταλήξει ότι αφού θέλουμε να είμαστε μαζί,θα είμαστε και δεν θα μας εμποδίσει κανένας.Μου λένε να τον χωρίσω γιατί δεν μου ταιριάζει,αλλά εγώ είμαι πολύ καλά μαζί του και δεν θέλω να τον χάσω...Θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να κρατήσω αυτή τη σχέση...Βλέπω ότι θέλει πραγματικά να είναι μαζί μου και ότι βλέπει αυτή τη σχέση σοβαρά...Εξάλλου μετά απ όλα αυτά που έχουμε περάσει είναι ακόμη εδώ και είναι δίπλα μου.Μου λέει ότι θα τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί και ότι δεν με αφήνει...Ξέρω τι θέλω,από την άλλη όμως δεν αντέχω να μαλώνω συνέχεια με τους δικούς μου επειδή έχουν σχηματίσει άποψη γ αυτόν χωρίς να τον έχουν γνωρίσει αφού ακούνε τους διάφορους...Κάποια συμβουλή σύμφωνα με το πώς θα πρέπει να χειριστώ την κατάσταση?
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε μας λες γιατί δεν ταιριάζετε και τι λένε οι ''διάφοροι''. Έχει διαφορά το να λένε λ.χ. ότι είναι μεγάλος για σένα (σιγά τη διαφορά 6 χρόνια) και είναι άλλο το να είναι μαστροπός και να το σχολιάζουν.
Αφού εσείς τα έχετε βρει, εξήγησε στους γονείς σου ότι τσάμπα ανησυχούνε. Πες τους επίσης ότι κρατάς και μια πισινή σύμφωνα με αυτά που σου 'πανε και ότι θα τον σουτάρεις αν δεις κάτι να βγαίνει αλήθεια. Και μη τους λες πολλά πολλά.
Scroll to top icon