ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2017 | 15:52

Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε εδώ αλλά...

Ειμαι με το αγόρι μου σχεδον 5 χρόνια. Και οι δύο δεν είμαστε καλά οικονομικά, κυρίως αυτός. Δεν έχει δουλειά και δεν βρίσκει βασικα. Περσυ πηγε 2α Λυκείου (3η σε νυχτερινό) και ήλπιζε πως φέτος τελευταία χρόνια θα έπαιρνε το απολυτήριο και θα έδινε πανελλήνιες (είναι 25+ δεν μπορεί πάλι να τα παρατήσει). Τα πράγματα ομως κυλούν άσχημα. Το σπίτι που μένει ήταν ενός συγγενικού προσώπου το οποίο τωρα τον πετάει στο δρόμο με έξωση. Δεν έχει κανέναν να τον υποστηρίξει, το τονιζω αυτό, κανέναν. Κι εγώ δεν έχω εισόδημα ακομα (κι εγώ φοιτήτρια 22 παω για 2ο έτος τώρα λόγω δυσκολιών) μένω στους γονεις μου και στην ουσια εξαρτιεμαι απο αυτούς. Εδώ σπίτι μας δεν νομίζω να δεχτούν να μείνει. Τι θα κανω μου λέτε? Θα τον αφήσω σοβαρά να μείνει στο δρόμο οπως λέει? Δεν ξέρω πως να το χειριστώ αλλά πρέπει να βρεθεί λύση! Δεν μου έρχεται καμία όμως!!! Βοήθεια ρε παιδιά τι θα κάνω!?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κανε μια συζητηση με τους γονεις σου εαν γινεται να μεινει σε εσας ενα διαστημα,μεχρι να μαζεψει λευτα. Εξηγησε τους την κατασταση,αν και δυσκολο να δεχτουν.
Ρωτήστε σε δήμο,ΚΕΠ,εκκλησία τι δομές φιλοξενίας υπάρχουν στην περιοχή σας και τι χρειάζεται,για να λάβει κάποιο επίδομα και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.Ας ενημερώσει και το σχολείο του για την κατάσταση.Ίσως κι από εκεί μπορέσουν να τον κατευθύνουν.
Εννοείται οτι πρεπει να τον αφήσεις. Η ζωη ειναι μικρη για να κάνεις τέτοιου είδους αγαθοεργίες. Απο την στιγμη που μονο βαρος θα σου προσφέρει, προχωρησε την ζωη σου κ μακρια απο βδελες.
Scroll to top icon