ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2017 | 18:39

Γεια σας

Είμαι με την κολλητή μου στην ίδια κατεύθυνση 3η λυκείου . Θέλουμε και οι δύο υψηλές σχολές . Γενικά στην θεωρητική κατεύθυνση που είμαστε το έχω πιο πολύ και ασχολούμαι γενικά και εκτός σχολικού πλαισίου . Το θέμα μου είναι ότι νοιώθω ανασφαλής και άσχημα καθώς φοβάμαι την ενδεχόμενη αποτυχία μου στην σχολή που θέλω και την επιτυχία της κολλητής μου. Μισω τον ανταγωνισμό .Αλλά εκείνη το παιζει δυναμικη κςι εξυπνη ενώ ούτε ορθογραφία δε ξέρει .παρόλα αυτά με σύστημα το χει. Τι να κάνω με αυτές τις σκεψεις; Τα έχω πει και στην ψυχολόγο μου και έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα .
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξερω τι συμπερασματα εχετε βγαλει με τη ψυχολογο σου αλλα εγω δεν βλεπω στο κειμενο σου να φαινεται οτι μισεις τον ανταγωνισμο.Περαν τουτου λες οτι φοβασαι την πιθανη αποτυχια σου κ την επιτυχια της αλλης.Γιατι?Επειδη η κολλητη ειναι ανορθογραφη κ το παιζει εξυπνη?Η' επειδη ειναι δυναμικη κ εχει συστημα?Λοιπον εχεις θεματακια τρελης ανασφαλειας κ καλο θα ηταν να τα λυσεις.Εαν η κολλητη σου,στο παιζει ιστορια θα πρεπει να ξεκοψεις.Παντως,εγω δεν θα σε ηθελα για φιλη μου.(Θα δειξω μια επιεικια επειδη πας σε ψυχολογο..εαν δεν βλεπεις αποτελεσμα να πας σε αλλον)
Scroll to top icon