ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2017 | 17:59

Εγώ φταίω που δεν χώρισα από τότε

Τον καιρό που είχαμε σχέση είχε ζητήσει από μια γνωστή μου να πάνε για καφέ. Του είπα ότι αν θέλει να παίζει με άλλες τότε να χωρίσουμε. Έλεγε τα δικά του, ότι θέλει να είμαστε μαζι και τον πίστεψα. Θεώρησα οτι δεν ασχολήθηκε πάλι μαζί της ούτε και με καμια άλλη. Πέρασαν 6 χρόνια χωρίς να μου δώσει αφορμή. Και τώρα μαθαίνω, τους είδε η αδερφή μου μαζί, κάπου πήγαιναν με το αυτοκίνητο. Τόσα χρόνια μέσα στο ψέμα και σε 5 μήνες θα γεννηθεί το παιδί μας. Ακόμα και αν την θυμήθηκε τώρα, μετά από τόσα χρόνια, δεν λέει κάτι. Τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν με αγάπησε ποτέ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σόρρυ, έπρεπε να τον δει η αδερφή σου με την άλλη για να συνειδητοποιήσεις όλα αυτά τα βαρύγδουπα που γράφεις; Δύο τινά συμβαίνουν: ή τα φαινόμενα απατούν ή εσύ εθελοτυφλείς εξαρχής. Συζήτησέ το μαζί του, με το να εξομολογείσαι σε αγνώστους δε θα λύσεις το θέμα. Καλή λευτεριά σου εύχομαι και με ένα γερό παιδί.
Scroll to top icon