ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2017 | 16:38

Βοήθεια να χωρίσω; Δράμα με πεθερά

Λοιπόν εγώ και ο αραβωνιαστικος μου είμαστε μαζί περίπου 4 χρόνια και γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 14. Γνώρισα την οικογένεια του πριν 3 χρόνια και δεν αντέχω άλλο. Έχω μετακομίσει στην Αγγλία εδώ και 6 χρόνια και ήταν ο μόνος άγγλος που μου άρεσε! Πριν 2 χρόνια λοιπόν η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι γιατί περνούσα καλύτερα στον σπίτι του με την οικογένεια του. Και επειδή δεν είχα που να πάω μου είπε ο δικός μου να μείνω μαζί τους και εγώ τους είπα θα βρω μια δουλειά και θα δεινω μερικά λεφτά για το ρεύμα τον νερό κλπ. Και άρχισαν τα προβλήματα με την πεθερά μου κάθε μέρα που ξυπνάω ξεκινάει να γκαριζει ότι το σπίτι είναι βρώμικο να κλαίει για να πάω εγώ ό μαλα..ας να καθαρίσω βρωμιές και κακό που δεν έχω κάνει ούτε καν εγώ.καθε μέρα μου ζητάει να κάνω πράγματα σκούπα όλο το σπίτι κτλπ. Με αποτέλεσμα να εχω γίνει υπηρέτρια να τωρα τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχω βάψει δύο δωμάτια και ένα μπάνιο έχω βγαλει και βάλει ταπετσαρίες από τον τοίχο κλπ. Ο δικός μου δεν λέει τίποτα απλά λέει άμα βρεις μια δουλειά με πολλές ώρες δεν θα σε ενοχλεί . Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια την άλλη φορά που το έκανα αυτό έλεγε ότι είμαι ταμπέλα και ότι δεν κάνω τίποτα πότε. Μου έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα από τότε που ήρθα σε αυτό το σπίτι έχω χάσει τον εαυτό μου.μου λέει πως πρέπει να μαγειρεύω για τον γιο της όταν αυτή δεν κουνιέται από την καρέκλα της.συνεχεια με κρίνει στο πως ντύνομαι νιώθω σαν την Σταχτοπούτα μου λέει πως και ντύθηκες ωραία; που έχεις να πας ; πιον έχεις να δεις; και ο δικός μου δεν λέει τίποτα. Λέει πως θα της μιλήσει και δεν της λέει τίποτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυσκολη κατασταση. Πριν χωρισεις , να βρεις μια δουλεια με αποδοχες τετοιες, ωστε να μπορεις να συντητησεις τον εαυτο σου. Η οικονομικη ανεξαρτησια ειναι μεγαλο οπλο.
Scroll to top icon