ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2017 | 00:20

Μήπως είμαι εκκρεμότητα;

Τελικά με αγαπάει κανείς εμένα; οι γύρω μου αισθάνομαι πως μου δίνουν μόνο λύπηση και για τους φίλους φαίνομαι να είμαι η εκκρεμότητα που πρέπει να καλεστεί στο παρτυ ή στη συναυλία. Η απουσία μου δεν θα τους επηρεάσει και η παρουσία μου δεν θα γίνει αισθητή. Με αγαπάει κανείς εμένα; το τελευταίο διάστημα έχουμε χαθεί και αποτραβηχτεί ενώ είμαστε δίπλα-δίπλα ο ένας στον αλλον και πριν λίγες μέρες που μιλήσαμε μου είπαν πως νόμιζαν ότι θέλω χώρο και αέρα για να μείνω μόνος ενώ το μόνο που ήθελα ήταν μια αγκαλιά και ένα "σε αγαπώ". Που είναι η αγάπη; που πήγε αυτό που υπήρχε ανάμεσα μας; έχουν ξεκινήσει και δημιουργούν νέες παρέες και σιγά σιγά με πετάνε σαν να μην υπήρξα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά θα σταθώ στο οτι οι φίλοι σου νόμιζαν οτι θες χώρο, ενώ εσύ ήθελες αγκαλιά. Τους το είπες; Μήπως επειδή δεν είσαι καλά ψυχολογικά, η κακή ψυχολογία βγαίνει προς τα έξω ως αδιαφορία; Μήπως νομίζουν οτι αποτραβήχτηκες ή οτι τους σνομπάρεις; Νομίζω οτι πρέπει να τους εξηγήσεις πως νιώθεις και όσοι είναι αληθινοί φίλοι θα σε αγκαλιάσουν πραγματικά.
Scroll to top icon