ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2017 | 23:05

...

Πως γίνεται να αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν είχες ποτέ επί 17 ολόκληρα χρόνια;Και αυτή η αγάπη αντί να ξεθωριάζει μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και πιο μεγάλη!Κι αυτός ο έρωτας να χάθηκε γιατί κανείς δεν τόλμησε να παραδεχτεί τα αισθήματά του.Όμως μου λείπεις κάθε στιγμή που περνάει και δεν σ'έχω για μένα είναι μαρτύριο!Κλείνω τα μάτια μου και σε φαντάζομαι, μας φαντάζομαι μαζί και η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά όπως την πρώτη φορά που σε αντίκρισα και έχασα τον κόσμο!Για μένα αυτή η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη ξέρω το νιώθω ότι με σκέφτεσαι και μ'αγαπάς ακόμα και ας έχεις προχωρήσει στη ζωή σου.Θα ήθελα όσο τίποτα άλλο να ξαναγινόμουν μέρος της ζωής σου και ας μην είμαστε ποτέ μαζί.Αν βρίσκεσαι εδώ μέσα και τύχει να διαβάσεις αυτό το μήνυμα και νιώθεις για μένα το ίδιο με τότε βρες έναν τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί μου θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο!Θα περιμένω...Α.Λ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλω να πατήσω κάποιο «κουμπάκι» σου που δεν πρέπει... αλλά αυτο λέγεται εμμονή και όχι έρωτας. Σίγουρα δεν είναι υγιές... μην βολεύεσαι με την σκέψη του ιδεατού επειδή είναι «ακίνδυνη» και βολική. Είναι ιδεατή απλά επειδή δεν την βίωσες ώστε να την καταρρίψεις. Προχώρα στα επόμενα... μερικά πράγματα απλά δεν συνέβησαν και καλώς έχει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon